Camiamız çok büyük

Konyasporun genç yeteneği Yağmur, sezona hazır halde girmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Tek hedeflerinin başarılar kazanmak olduğunu ifade eden Eser; Konyaspor çok büyük bir camia dedi.
Yeni sezonda Bank Asya 1, Ligi’nde mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Sezona en hazır şekilde girmek için yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyleyen golcü oyuncu Eser Yağmur “Büyük bir camiaya sahip takımımızı çok çalışarak ve bize güvenenleri sevindirecek sonuçları alarak Turkcell Süper Lig’e yeniden taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

Öncelikli düşüncelerinin sezonun ilk haftasında deplasmanda Gaziantep B.Şehir Belediyespor ile oynayacakları maç olduğunu ifade eden Eser Yağmur “Kızılcahamam’da yaptığımız her iki kampta yoğun ve ağır antrenmanlarla geçti. Hiç kimseye kaçmadan çalıştı. İzin günlerimizi hak ettiğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarındaki sonuçlar istediğimiz gibi olmadı. Çünkü hemen hemen her maçı yorgun bir şekilde ve ağır bir vücutla oynadık. Ama takımımızın ve oyuncuların kalitesi ortada. İnşallah eksiklerimizi kalan 1 haftada giderip ve hazır olup Gaziantep B.Şehir Belediyespor maçını kazanarak sezona galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Konyaspor gibi iddialı ve büyük hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Yağmur “Yeni bir şehir, yeni bir camia ve yeni bir takım insanın alışması biraz zaman alıyor. Takımımız öncelikle karakterli ve iyi insanlarla kurulu bir ekip. Herkes bana da geldiğim günden beri yardımcı oluyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Alışma ve uyum süreci mutlaka olacaktır. Pazar günü ilk defa seyircimizin önüne çıkacağız. Konyaspor’a karşı defalarca oynadığım için stadyumu biliyorum. Ama bundan sonra Konyaspor’un başarısı için mücadele vereceğim. İnşallah çok iyi bir sezon geçireceğim” derken açıklamasına şöyle devam etti: “Bursaspor’da yaşadığım sakatlığın beni etkilediğini söyleyebilirim. Ama düzlediğimi düşünüyorum. Yavaş yavaş eski formumu yakalamaya başladım. Günden güne daha iyi olacağıma inanıyorum. Benden beklentilerin yüksek olduğunu biliyorum. Bende her zaman hedefli takımlarda oynamayı tercih etmişimdir. Çünkü hedefsiz takımda oynamak bana göre değil diye düşünüyorum. Biraz baskı olacak, seyirci olacak ve takımda şampiyonluk hedefine oynayacak. Konyaspor ile Turkcell Süper Lig’e çıkma mutluluğunu yaşamaya geldim. İnşallah da sezon sonu hep beraber bunu yaşayacağız” dedi.

Golcü oyuncu Eser Yağmur, seyircinin takım adına önemli bir faktör olduğunu belirterek “Bir futbolcu için dolu tribünler önünde oynamak çok güzel. Çünkü taraftarlar seni performans olarak üst düzeye çıkartabiliyorlar. Taraftarsız takımlarda da oynadım. İnanın hiç zevk verici bir şey değil. 11’e 11 oynuyorsun ve sanki antrenman maçı yapıyorsun gibi geliyor. Hiçbir heyecanı olmuyor. Konyaspor’a karşı oynadığım maçlarda bayağı bir seyirci vardı. İnşallah bu senede bizi desteklerler. Çünkü takım başarısında seyirci katkısının önemli olduğuna inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

Sezonun ilk haftasında oynanacak Gaziantep B.Şehir Belediyespor maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Yağmur “Daha önce Gaziantep B.Şehir Belediyespor’a karşı defalarca oynadım. Saha ufak ve farklı bir iklimde oynayacağız. İnşallah o şartlara ayak uydurabiliriz. Sezonun ilk maçları her zaman zor oluyor ve bazen istediğiniz sonuçları alamayabiliyorsunuz. Zor bir maç olacak. Ama üç puanı alacağımıza inanıyorum” dedi. “Bank Asya 1.Lig’de koşan ve mücadele eden takımlar hep başarılı olmuştur” diyen Eser Yağmur “Birçok takım isimli oyuncular transfer ediyor. Bu o takımların kesinlikle Turkcell Süper Lig’e çıkacağı anlamına gelmiyor. Bizim takımımızda çok yetenekli oyuncular var. Mücadele edip, koşarsak kesinlikle hedefimize ulaşırız diye düşünüyorum” diye konuştu.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri