Cami Avlusunda Bonzai İçti, Komalık Oldu

Son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan uyuşturucu madde bonzai, gençlerin hayatını karartmaya devam ediyor. Bursa’da tarihi bir cami avlusunda bonzai kullandıktan sonra krize giren genç, ambulansıla hastaneye kaldırıldı. Son zamanlarda uyuşturucu...

Son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan uyuşturucu madde bonzai, gençlerin hayatını karartmaya devam ediyor. Bursa’da tarihi bir cami avlusunda bonzai kullandıktan sonra krize giren genç, ambulansıla hastaneye kaldırıldı.

Son zamanlarda uyuşturucu kullanma yaşının oldukça düştüğü Bursa'da bir kişinin uyuşturucu krizine girdiği ihbarını alan 112 Acil Servis Ambulansı ve Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saat 11.00 sularında Kayhan Mahallesi Davutpaşa Camii’ne geldi. Restorasyonu devam eden tarihi caminin minaresinin önünde bonzai kullandıktan sonra fenalaşan İhsan Ö. (32) ambulansla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"ÖLDÜ ZANNETTİK, GENCECİK ÇOCUK, YAZIK"

Davutpaşa Camii’nin yanındaki esnaflar da uyuşturucu bağımlılarının sürekli bölgeye gelerek etrafa rahatsızlık verdiğini söylediler. Çevre sakinlerinden Bilal Bozkurt, şunları kaydetti: "Adam geldi, ‘abi rahatsız etmiyorum ya’ diyerek cami avlusuna geldi. Birazdan bağırmaya başladı. Bir baktık genç yerde yatıyor. Kafasına su döktük, uyanması için. Kriz geçirdi, sürekli bağırıyordu, sonra ambulans çağırdık. Neyin nesi anlayamadık, gencecik çocuk, ‘öldü’ zannettik. Bonzai kullanmış, kullandığı düzenek de burada. Cami avlusu kamuya açık bir alan. Saat 10.00 sularında geldi. Akşam saatlerinde bu tür vakalar daha çok oluyor. Burası tenhada kaldığı için buraya gelip, uyuşturucu kullanıyorlar. Bize rahatsızlıkları yok, mülayim davranıyorlar, ama yazık."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri