Cami avlusuna bırakılan Ege Bebeğe AK Parti Kadın Kolları sahip çıktı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde cami avlusuna bırakılan bebeğe AK Parti Kadın Kolları sahip çıktı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde cami avlusuna bırakılan bebeğe AK Parti Kadın Kolları sahip çıktı

Zeytinli Mahallesi Camisinin avlusundan ağlama sesi geldiğini duyan vatandaşlar, battaniyeye sarılı bir bebek buldu. İki gün önce doğduğu öğrenilen erkek bebek, ambulansla Edremit Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesine getirildi.

Zeytinli Mahallesinde cami avlusuna bir bebek bırakıldığı haberini alan AK Parti Edremit Kadın Kolları harekete geçerek Kadın Kolları Başkanı Seval Özbay Okur, kadın kolları üyeleri hemşirelerin Ege ismini verdikleri erkek bebeğin ihtiyaçları için bir bebek çantası hazırlayarak ziyarette gittiler. Ziyarete AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü'de eşlik etti.

Yeni doğan ünitesinde hemşireler tarafından bakımı yapılan Ege bebeği ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü "Zeytinli Mahallemizde cami avlusuna bırakılan bir bebek için buraya geldik. Kadın Kollarımız ile birlikte ona ufak bir hediye getirdik. İnşallah annesi, babası pişman olur ve alır. İnşallah anne ve babası sahip çıkar ve annesi ve babası ile birlikte büyür" dedi.

AK Parti Edremit Kadın Kolları Başkanı Seval Özbay Okur "Kadın kolları olarak bir bebek paketi getirdik. İçinde havlusu, zıbını, ateş ölçeri ile temel ihtiyaçlarını elimizden geldiğince karışlamak için yardım etmeye çalıştık. Rabbim yardımcısı olsun. Ege Bebek artık bizim de bebeğimiz. Hastanemizde sahip çıktı. AK Parti teşkilatı olarak ta sahip çıkıyoruz. " dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri