Çalışmalarımıza hız vereceğiz

KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, “ Konya ile ilgili sorunları dile getirmeye devam edeceğiz. Sorunların çözülmesi konusunda gereken adımları atıyoruz” dedi

Konya Sanayici İş Adamları Derneği (KONSİAD) Konya Şubesi, KONSİAD Yönetim Kurulu basın ile tanışma programı düzenledi. Dedeman Otel’de düzenlenen programa yoğun katılım gerçekleşti. Programa KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, KONSİAD Konya Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı. Program 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün kutlanması ve gazetecilerin fotoğraflarının bulunduğu sinevizyonun izletilmesi ile başladı. Açılış konuşmasını yapan KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, 2017 yılında KONSİAD’ın düzenlemiş olduğu faaliyetlerden bahsetti. Sektörel programlara ağırlık verdiklerini belirten Aydın, bu kapsamda çeşitli sektörlerde atılması gereken adımları değerlendirdiklerini söyledi. Aydın, “KONSİAD olarak 2017 yılını yoğun bir çalışma temposu içerisinde geçirdik. Sektörlere yönelik düzenlenen programlara ağırlık vererek atılması gereken adımları konuştuk” dedi. Ankara’da bakanlıklara ve bürokratlara farklı zamanlarda ziyaretler düzenleyerek Konya’nın sorunlarını dile getirdiklerini ifade eden Aydın, “Konya ile ilgili sorunları dile getirmeye devam edeceğiz. Sorunların çözülmesi konusunda gereken adımları atıyoruz” sözlerini kullandı. İstanbul’da ki Konyalı STK Başkanlarını Konya’da ki yöneticiler ile bir araya getirdiklerini söyleyen Aydın, Bulgaristan ve Kazakistanlı iş adamlarını da Konya’ya getirdiklerini sözlerine ekledi. Aydın, “Karşılıklı ticari ilişkiler çok önemli. Ticari ilişkilerin yapılması için organizasyonlar düzenledik. Bürokrat, milletvekili ve farklı illerden ve ülkelerden gelen iş adamlarını Konya’da ağırladık” şeklinde konuştu.

TİCARİ İLİŞKİLERİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bulgaristan ve Yunanistan programlarını düzenlediklerini belirten Aydın sözlerine şu şekilde devam etti: “Bulgaristan ve Yunanistan’da ki iş adamlarımız ve hemşerilerimizle çeşitli programlar gerçekleştirdik. Yurtdışında ki iş adamlarımız ile ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz.” Bir program ile Konyalı iş adamlarının, 29 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında Kudüs'ü ziyaret ettiğini belirten Aydın, Filistin halkının yalnız olmadığını söyledi. Aydın, “KONSİAD olarak Kudüs ziyareti düzenledik. İsrail'in Filistin halkı ve Mescid-i Aksa'ya karşı tutumu belli. İsrail devleti terörle mücadele başta olmak üzere, ürettiği çeşitli bahaneler ile Mescid-i Aksa'yı Müslümanların elinden almak istiyor. Bu asla kabul edilemez” dedi.

KONSİAD İÇİN 2018 YOĞUN BİR YIL OLACAK

2018 yılında yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler veren Aydın, yurtiçi ve yurtdışında iş birliğini geliştirmek için farklı programlar icra edeceklerini dile getirdi. Aydın konuşmasını şu şekilde tamamladı: “KONSİAD olarak 2017 yılını yoğun geçirdik. 2018 yılı bizim için daha yoğun bir yıl olacak. Çalışmalarımıza hız vereceğiz. Yurtiçi ve yurtdışında birçok programı icra etmeyi hedefliyoruz. 2017’de çok program düzenledik. 2018 KONSİAD için daha yoğun bir yıl olacak.” Program KONSİAD Konya Yönetim Kurulu Üyeleri’nin kendilerini tanıtmaları ile son buldu.

SALİH ACIBADEM merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri