Çalışmalar sürüyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon çalışmaları devam ediyor. Sarı mavililerde Başkan yardımcısı Kerem Öten geçtiğimiz yıl olduğu gibi mütevazi bir bütçe ile iyi bir ekip kurmaya çalıştıklarını ifade etti.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden Torku Konya Selçukl Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı mavililer de transfer harekatının yanı sıra salon vb altyapı konularında iyileştirmeler devam ediyor.

“PLANA UYGUN GİDİYORUZ”

Başkan Yardımcısı Kerem Öten transfer çalışmaları ile ilgili olarak, “Şu an için görüşme içerisinde olduğumuz isimler var. Somut bir gelişme yok ama Low’dan da haber bekliyoruz. Hocamızın şu ana kadar istediği ve hedeflediğimiz isimlerin hepsini aldık. Plana uygun olarak hareket ediyoruz. Halil Kanacevic dışında alamadığımı bir isim yok. Onun da durumu ortada, peşinde gerçekten önemli kulüpler var. İyi bir yerli 3 numara daha takıma kazandırmak istiyoruz. Planlanan transferleri gerçekleştirerek takımımızı tamamlamak istiyoruz.” dedi.

“BÜTÇE DEĞİŞMEDİ”

Kerem Öten geçen seneki kısıtlı bütçe gibi bu sezonda da büyük farklılıklar bulunmadığını belirterek, “Mütevazi bütçemiz ile yola devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezonki bütçemizden bu sezonki bütçemizin farkı en fazla yüzde 10. Mütevazi bir bütçe ile iyi bir ekip kurmaya çalışıyoruz. En büyük avantajımız hocamızın takımını tanıyor olması. Bizim için paradan daha önemli olan bu. En büyük avantajımız hocamızın takımını tanıyor oluşu.” şeklinde konuştu.

“TORKU İLE DEVAM”

Takımın sponsorluğu noktasında Torku ile şu an yola devam ettiklerini belirten Öten, “Ligin reklam haklarını satın alan bir şirket var. Biz ve diğer ligdeki tüm takımlarla bir görüşmeleri olacak. Nasıl bir teklif sunduklarını bilmiyoruz şu an için. Ancak net olan tek durum Torku ile yola ettiğimiz. Yeni sezonda da Torku ismiyle sahaya çıkacağız.”

“SALONUN İHALESİ YAPILDI”

Kerem Öten yeni sezon öncesi gerçekleştirilmesi planlanan yenileme çalışmalarının da başladığını belirterek, “Salonun ihalesi gerçekleşti. Parkelerde yenileme yapılacak, bunun yanı sıra potalarımızda yenilenecek. Ayrıca stadyumda bulunan reklam panolarını da elektroniğe çeviriyoruz. Bunların çalışmaları başladı. Ayrıca artık salon girişleri turnikeler ile sağlanacak. Geçtiğiz yıl bunu özel izin ile ertelemiştim ancak bu yıl yapacağız. Aynı zamanda biletlerimizde artık daha kurumsal bir firma altında satılacak.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri