Çalışmalar hızlandı

Konya Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları hızlandı. Yeşil beyazlılar yeni teknik direktör Zafer Turan ile yaptıkları görüşmeler sonrasında kolları sıvadı.

Konya Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları hızlandı. Yeşil beyazlılar yeni teknik direktör Zafer Turan ile yaptıkları görüşmeler sonrasında kolları sıvadı.

İÇ TRANSFER BU HAFTA BİTECEK

Zafer Turan’ın raporu doğrultusunda anlaşılması beklenen Zeki Uçan, Aydın Kuzu ve Serhat Mermer ile Anadolu Selçukspor Futbol Komitesi üyeleri görüşmelere başladı. Oyuncularla büyük oranda  anlaşıldığı öğrenilirken, imzaların hafta içerisinde atılması beklenmekte. Deniz Yıldırım ve Ahmet Önay ise şimdilik beklemeye alındı.

ZAFER TURAN 6 İSMİ İSTİYOR

Konyaspor’dan istenilen oyuncular için ise temaslar başladı. Zafer Turan’ın yönetime verdiği listede Abdullah Çoban, Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı, Vedat Bora, İbrahim Alan ve İsmail güven gibi isimler yer aldı. Oyuncular hakkında Konyaspor teknik heyetinin raporu doğrultusunda son karar verilecek. Fethiyespor’da geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giyen Ali Dere’nin de Anadolu Selçukspor’a kiralanabileceği ifade edilmekte.

HAZIRLIKLAR BAYRAM SONUNDA

Öte yandan yeşil beyazlılarda yeni sezon hazırlıklarının Ramazan ayı içerisinde başlaması beklenirken, bayram sonrasında ise çalışmaların hızlanacağı öğrenildi. İlk etap kampını Konya’da yapacak yeşil beyazlılar, ikinci etap kampı ise bir kamp merkezinde gerçekleştirecek. İkinci etap kampı içerisinde 6 ila 7 arasında hazırlık maçı oynanması beklenmekte. 

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri