Çalışan bayanlardan anlamlı kermes

Kısa adı ÇABASED olan Çalışan Bayanlar Sağlık Eğitim ve Kültür Derneği, geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararına kullanılmak üzere kermes düzenlendi

Kısa adı ÇABASED olan Çalışan Bayanlar Sağlık Eğitim ve Kültür Derneği, geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararına kullanılmak üzere kermes düzenlendi. Medrese Mahallesi Numune Hastanesi arkasında hazırlanan kermes dün çok sayıda davetlinin katılımının ardından dualarla açıldı. Dernek yöneticileri yaptıkları açıklamada 15 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerine kadar açık kalacak olan kermesten elde edilecek olan gelirin ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararına kullanılacağını söyledi.

 

‘Kışa hazırlık gıda kermesi’ adı altında açılan kermeste çok sayıda kuru gıda ürünlerinin yanı sıra günün her saatinde saç böreği ve sıcak ikramlar da müşterilerin beğenisine sunuluyor. Dernek Başkanı Dr. Yurdagül Demir yaptığı açıklamada, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Demir, “Derneğimizin amacı çalışan tüm bayanları bir çatı altında toplamak, sorunları ile yakından ilgilenmek ve tüm üyelerimizi çeşitli etkinlikler ile bir araya getirmek. Çalışan bayanlarımıza yönelik düzenlediğimiz seminer, gezi, piknik ve kermes gibi sosyal etkinlikler ile de üyelerimizin yanında yer alıyoruz. Bugün hizmete giren ve 5 gün süreyle açık kalacak olan kermesimizde derneğimize üye tüm arkadaşlarımız ve hayırseverlerimizin katkıları ile hazırlandı. Bizlere bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri