Çalıntı Otomobilden Pompalı Tüfek Çıktı

Kağıthane’de, sahte plakalı çalıntı otomobili inceleyen polis ekipleri 2 adet pompalı tüfek ele geçirdi. Aracı kullanan şahsın bir motosikletle olay yerinden kaçtığı, araçtaki bir kadının ise gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyet...

Kağıthane’de, sahte plakalı çalıntı otomobili inceleyen polis ekipleri 2 adet pompalı tüfek ele geçirdi. Aracı kullanan şahsın bir motosikletle olay yerinden kaçtığı, araçtaki bir kadının ise gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyet ekipleri yakalanan silahların ne amaçla kullanılacağına yönelik araştırma başlattı.

Olay, Hamidiye Mahallesi Ferman Caddesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, geçtiğimiz Cumartesi otomobili çalınan Kemal Baltacı bugün öğle saatlerinde aracını sahte plaka takılmış olarak Kağıthane’de gördü. Aracın peşine düşen Baltacı, Ferman Caddesi’nde söz konusu aracı durdurdu. Araç sürücüsüne otomobilin kendisinin olduğunu ve polise bildireceğini anlattı. Bunun üzerine kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, aracın kiralık olduğunu belirterek araç sahibi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine şüpheli şahıs olay yerine gelen motosikletle hızla uzaklaştı.

'1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, ARAÇ DİDİK DİDİK İNCELENDİ'

Olay yerine polis ekipleri de geldi. Polisler araçtaki bir kadını gözaltına aldı. Otomobilde inceleme yapan polisler, koltuk altına saklanmış 2 adet pompalı tüfeği görünce olay yerine kapsamlı inceleme yapması için olay yeri inceleme polislerini çağırdı. Otomobilin etrafı güvenlik şeridi ile çevrildi. Olay yeri inceleme polisleri araçta titiz bir çalışma yürüttü. Koltukların altına bırakılan 2 pompalı tüfek delil torbalarına konularak inceleme yapılmak üzere emniyete götürüldü. Otomobilde parmak izi incelemesi de yapıldı. Bu sırada çevrede de geniş güvenlik önlemi alındı. Ferman Caddesi’nde trafik akışı tek şeritten sağlandı. Yaklaşık bir saat otomobilde inceleme yapan polisler otomobili de emniyete götürdü.

GÖRGÜ TANIKLARI: ARAÇ SAHİBİ İLE ŞÜPHELİ ŞAHIS KAVGA ETTİ

Araç sahibi Kemal Baltacı da olay yerinde bir süre çalışmaları izledi. Baltacı, aracının geçtiğimiz günlerde çalındığını ve söz konusu adreste aracı durdurduklarını ifade etti.

Olayın görgü tanıklarından Yılmaz Topal ise bir süre araç sahibi ile şüpheli şahsın boğuştuğunu polisin daha sonra olay yerine geldiğini belirtti. Görgü tanığı bir kadının da olay sonrası polisler tarafından gözaltına alındığını dile getirdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri