Çalımbay’ın ilk 11’i merak ediliyor

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Kayserispor maçına nasıl bir 11 ile çıkacağı merak ediliyor. Çalımbay Fenerbahçe maçına Yatabare ve Jahovic ile başlamış daha sonra ise jahovic’i oyundan almıştı

Atiker Konyaspor, dün öğle saatlerinde Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla Kayserispor ile sezonun 6.haftasında deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve 5’e 2 ile başlarken, pas çalışması ile sürdü. Oyuncular taktik çalışmanın ardından yapılan şut ve gol çalışması ile antrenmanı tamamladı. Konyaspor,  bu sabah yapacağı son antrenmanın ardından öğleden sonra otobüsle Kayseri'ye giderek kampa girecek.

İLK 11 MERAK KONUSU  

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü  Rıza Çalımbay’ın Kayserispor maçına nasıl bir 11 ile çıkacağı merak ediliyor. Çalımbay Fenerbahçe maçına Yatabare ve Jahovic ile başlamış daha sonra ise jahovic’i oyundan almıştı. Yatabare zorlu Fenerbahçe maçında sol çizgide oynarken Jahovic gol bölgesinde onun arkasında ise asıl mevkii sol açık olan Milosevic forma giymişti.  

Konyasporlu taraftarlar Rıza Çalımbay’ın Kayserispor  maçına çift forvet mi ? Yoksa tek forvet mi ? çıkacağı merak konusu oldu.  Çalımbay’ın ön liberoda da rotasyon yapması bekleniyor.  Defans bloğunu bozmayı düşünmeyen tecrübeli teknik adam Yeni Malatyaspor deplasmanındaki taktiksel oyununu  Kayseri karşısında uygulamak istiyor.
Atiker Konyaspor’da ilk 5 haftada, Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Selim Ay, Ali Turan, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Yevhen Opanasenko, Marko Jevtovic, Volkan Fındıklı, Wilfred Moke, Jens Jonsson, Deni Milosevic, Moryke Fofana, Ömer Ali Şahiner, Vedat Bora, Paolo Hurtado, Abdou Razack Traore, Mustapha Yatabare ve Adis Jahovic forma giyen isimler oldu.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri