Çalımbay: Trabzon Zor Deplasmanlarımızdan Biri Olacak

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay önümüzdeki hafta karşılaşacakları Trabzonspor maçının zor deplasmanlarından biri olduğunu söyledi. Çalımbay, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında ligin çok zor bir maraton...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay önümüzdeki hafta karşılaşacakları Trabzonspor maçının zor deplasmanlarından biri olduğunu söyledi.

Çalımbay, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında ligin çok zor bir maraton olduğuna dikkat çekti. Oynayacakları çok zor maçların bulunduğuna işaret eden Çalımbay Trabzonspor maçının da zor maçlarından bir tanesi olduğunu kaydetti. Bütün amaçlarının Trabzon maçından iyi bir şekilde ayrılmak olduğunu anlatan Çalımbay, "Onun için çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Şu anda Trabzonspor maçına odaklandık." dedi.

Trabzonspor'un ligin en iyi ve en geniş kadrosuna sahip takımlarından biri olduğunu vurgulayan Çalımbay, "Onun için zor bir maç. Trabzonspor zor bir deplasman. Bizim takımımızda çok tecrübeli ve genç arkadaşlarımız var. Oynadığımız oyunların daha üstüne çıkabilirsek oradan da iyi bir şekilde dönebiliriz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını günde yaptıkları çift idmanla sürdürdüklerinin bilgisini veren Çalımbay, "Saha sıkıntımız vardı. İnşallah buradaki sahamız bittiği zaman da yukarıdaki sahamızı tekrar bakıma alacaklar ve bütün antrenmanlarımızı burada yapacağız. Biz bunlardan dert yanmıyoruz. Yeter ki saha dışında sorun yaşamayalım." dedi.

Oynadıkları 5 maç sonunda bulundukları yerin iyi olduğunu anlatan Çalımbay, önemli olanın istikrar yakalayıp bulundukları yeri korumak olduğunu söyledi. Bursaspor maçında rakip futbolcu Civelli'nin Futacs'a yaptığı hareketlere tepki gösteren Çalımbay, "Bursaspor'lu futbolcu Renato Civelli, Marko Futacs'a 2-3 kere yumruk atıyor. Eğer bu 3 büyük takımdan bir tanesinin forvetine yapılsaydı günlerce konuşulurdu ve Civelli mutlaka disiplin kuruluna gönderilirdi. Böyle bir yumruklama yok." şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri