Çalımbay: Anlamlı Bir Galibiyet Aldık

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor karşısında anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyledi.Çalımbay 2-1 kazandıkları Bursaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada maçın ama zor olacağını bildiklerini...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor karşısında anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çalımbay 2-1 kazandıkları Bursaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada maçın ama zor olacağını bildiklerini kaydetti. Bursa'nın iyi bir takım olduğunu anlatan ÇalımbaY, " Çok iyi futbolcu arkadaşlardan kurulu bir takım. gerçekten de öyle oldu. Bizde maçın başından sonuna kadar diğer maçlarımızdaki gibi hatalar yapsak bile hiç bir zaman mücadeleden kopmadık. Bu şunu gösteriyor ki hakem düdük çalmadan maç bitmiyor son saniyede gol yedik" diye konuştu.

"BU GALİBİYETLE LİG BİTMİYOR"

İlk yarı çok iyi oynadıklarını ikinci yarı ise Bursaspor'un baskı kuracağını bildiklerini anlatan Çalımbay, "Gerçektende öyle oldu. Girdiğimiz kontratak pozisyonlardan sadece bir tanesini değerlendirebildik. İyi bir galibiyet aldık. Tabiki bu galibiyetle lig bitmiyor. önemli olan bu istikrarı sonuna kadar devam ettirmek. Yeni bir takımız eksiklerimizde var. Onların hepsini bu milli takım arasında çok iyi değerlendirirsek o zaman bir sorun olmaz. Herkes sorumluluğunu yerine getirirse futbolun dışında da bir sorun yaşamazsak bu sene iyi bir sezon geçirebiliriz. ama şu bir gerçek 3 maç galibiyetle lig bitmiyor. Önemli olan bundan sonra oynayacağımız Trabzonspor, Eskişehirspor maçları bizim için daha önemli. Bunlarıda iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

"GALİBİYETTE TARAFTARIMIZIN PAYI BÜYÜK"

Bu günkü galibiyette en büyük pay taraftarın olduğuna inandığını anlatan Çalımbay şunları kaydetti: "İlk defa taraftarımızda dolu bir tribünde oynadık. Mükemmel şekilde destek verdiler. Onların destekleri sonuna kadar sürerse zaten mükemmel bir arkadaşlık olan takımımız var. Ne kadar hatalarda yapsalar arkadaşlığı sahaya yansıtıyorlar. İnşaallah bundan sonra daha iyi neticeler alırız. Alınan galibiyetimiz anlamlı. ama önemli olan bu ligi iyi bir yerde bitirmek."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri