Çaldıkları Otomobille Kaza Yapınca Aynı Galericiden İkinci Aracı Çaldılar

Bursa’da kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi, bir oto galerisinden çaldıkları otomobille kaza yapınca aracı çaldıkları yere bıraktı. Aynı galericiden ikinci bir aracı da çalan hırsızlık şüphelileri bir süre sonra çaldıkları otomobili...

Bursa’da kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi, bir oto galerisinden çaldıkları otomobille kaza yapınca aracı çaldıkları yere bıraktı. Aynı galericiden ikinci bir aracı da çalan hırsızlık şüphelileri bir süre sonra çaldıkları otomobili de galeriye bırakarak sırra kadem bastı.

    İlginç olay, Yıldırım ilçesi Otosansit’teki Oto Galericiler Sitesi’nde meydana geldi. İsmini açıklamak istemeyen kişiye ait galerici dükkanına saat 04.00 sularında gelen kimliği belirsiz maskeli ve silahlı iki kişi, iddiaya göre, gece bekçisini tehdit ederek ‘Oturduğun yeri biliyoruz, kimseye bir şey söyleme sakın’ diyerek bir otomobili gasp etti. Bir süre sonra otomobille kaza yapan şüpheliler, aynı işyerinden ikinci aracı çaldı. Çalıntı araçla bir süre gezinen şüpheliler iddiaya göre yine kazaya karışınca aracı yine galericiye getirip bıraktı.

    Yapılan ihbar üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, gece bekçisinin ifadesine müracaat etti. İşyeri sahibi ise "Gece saatlerinde gelip bekçi amcayı silahla tehdit etmişler. İkisi aracı gaspederken 2 kişi de dükkanın önünde nöbet tutmuş. Bekçinin nüfus cüzdanını da alarak onu silahla tehdit etmişler. Yeni taşındığımız için güvenlik kamerası yoktu." dedi.

    Cumhuriyet Savcılığı ilginç olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri