Çakıcıdan dev açılış

Konyasporda uzun bir dönem yöneticilik görevinde bulunan Celalettin Çakıcıya ait Antalya Özgürlük Bulvarındaki MODAX AXESUAR Hediyelik Eşya İş Merkezinin açılışı iş ve spor dünyasını buluşturdu

Özgürlük Bulvarı’nda MODAX AXESUAR  Hediyelik Eşya  İş Merkezi  hizmete açıldı Spor camiasını ve işdünyasını bir araya getiren açılışta renkli görüntüler de oluştu. Açılışını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in yaptığı iş merkezi bin 350 metrekare kapalı alana sahip. 3 katlı olan binada hediyelik eşya olarak 8 bin çeşit beğeniye sunuluyor.

İşletme sahipliğini Konyaspor’da uzun bir dönem yöneticilik görevinde bulunan Celalettin Çakıcı yapıyor. Kurdeleyi Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile birlikte kesen Celalettin Çakıcı’yı bu mutlu gününde  ünlü spor adamları Aykut Kocaman, Ünal Karaman, Ziya Doğan, Rıdvan Dilmen,  Rıza Çalımbay,  Antalya  Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alican Demir, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Uras da yalnız bırakmadı. Konyaspor eski yöneticilerinden Arif Çelik’in de katıldığı açılış töreninde Celalettin Çakıcı, çok renkli bir mekanı Antalyalıların hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek açılışa katılanlara teşekkür etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri