Çağla Büyükakçay, İngiltere’deki Turnuvaya Yarı Finalde Veda Etti

Tecrübeli İtalyan Alberta Brianti’ye mağlup olan Çağla Büyükakçay, İngiltere’deki turnuvaya yarı finalde veda etti.Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay,...

Tecrübeli İtalyan Alberta Brianti’ye mağlup olan Çağla Büyükakçay, İngiltere’deki turnuvaya yarı finalde veda etti.

Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, İngiltere’nin güneybatısındaki Bath şehrinde düzenlenen 25 bin dolar ödüllü salon turnuvasına yarı finalde havlu attı.

Bir süredir mücadele etmesine izin vermeyen kasık sakatlığını atlatarak yaklaşık üç hafta sonra kortlara geri dönen Büyükakçay, yarı finalde 34 yaşındaki İtalyan Alberta Brianti’ye takıldı. Bu yıl Fransa Açık elemelerinde 10-8’lik final seti neticesinde devirdiği eski dünya 55 numarası Brianti’ye rövanşı 6-4, 6-3’le kaptıran Çağla, böylece final şansını kaçırdı.

Büyükakçay’ın bir sonraki adresi Birleşik Arap Emirlikleri olacak. Dubai’deki 75 bin dolar ödüllü zorlu ITF turnuvasına ana tablodan dâhil olan Çağla, açılış turunda Rumen Alexandra Dulgheru ile kozlarını paylaşacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri