Cafercan ve Taylan imzaya yakın

TFF 2. lig Ege grubunda mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekersporda lig hazırlıkları Bolu kampında devam ediyor.

Yeşil-beyazlı tamımda transfer çalışmalarında da sona gelindi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bolu’ya giderek Termal otelde kampa giren temsilcimizde çalışmalar sabah kondisyon, öğleden sonra da top tekniğine dayalı antrenmanlarla sürüyor. Maç günleri ise, karşılaşmada forma giymeyen futbolcularla, antrenman eksiği olan oyuncular sabah antrenmana çıkarken, yeni transferler için de özele antrenman programı uygulandığı öğrenildi.

Bolu kampında dün sabah kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan yeşil-beyazlılar, özele maç serisini de sürdürüyor. Denizli Belediyespor adına düzenlenen turnuvada Denizli Belediyespor ile Van Belediyespor ile karşılaşan Şekerspor, son maçını ise 27 Temmuz Pazartesi günü Turgutluspor ile oynayacak. Temsilcimizde, bu maçın ardından ilik dönem kampı sona erecek ve kadroda muhtemelen 26’ya indirilecek. Şekerspor’un 2. dönem Bolu kampı ise 30 Temmuz’da başlayacak ve 10 gün sürecek. Bu dönem içerisinde de en az 3 hazırlık maçı yapılacak.
Şekerspor’da, transferde ise sona gelindi. Yeşil-beyazlı yöneticilerce yapılan açıklamaya göre, Malatyaspor’dan Turgay’ın işi bitti. Galatasaray alt yapısından yetişen Cafercan’ın transferinde de önemli yol alındı. Bu futbolcunun bugün sözleşme imzalaması beklenmekte. Forvet için transferi düşünülen Urfasporlu Taylan ile de kendisiyle anlaşmaya varıldı. Ancak, kulübüyle sorunu çözülemedi. Dün akşam, Urfaspor yöneticileriyle bir görüşme daha yapılacaktı. Anlaşma sağlanması halinde Cafercan ve Taylan bugün kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacaklar.
Ayrıca yeşil-beyazlıların ismi açıklanmayan bir isimle de görüştüğü gelen haberler arasında. Genç Milli Takımların formasını 98 kez giyen ve Galatasaray'ın altyapısında yetişen Cafercan Aksu, kendini izleyen herkesi, tekniğine, oyun zekâsına ve duran toplardaki ustalığına hayran bırakıyor. Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giyen genç yetenek 1987 Antalya doğumlu. Galatasaray’ın alt yapısında yetişen genç yetenek, Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Orduspor, Türk Telekomspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak forma giydi.
Bank Asya 1. ligine yükselme şansını geçen sezon değerlendiremeyen ve bu yıl gerçekleştirmeyi hedefleyen Şekerspor’da, hazırlıklar, sabahları kondisyon ve öğleden sonra da teknik olmak üzere çift antrenmanla sürdürülüyor. Yeşil-beyazlı ekibin Bolu kampı, 10’ar günlük üç dönem halinde yapılacak. Üç hazırlık maçının oynanacağı 1. dönemin ardından kamp kadrosu denenen ve BAL takımından gelen bazı futbolcuların gönderilmesiyle büyük bir olasılıkla 26’ya indirilecek. Şekerspor’un kampında halen, son üç yeni transferle birlikte 37 futbolcu bulunmakta. Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal, turnuva maçlarında denenen ve genç futbolculara şans tanıyarak onları görme olanağı bulduklarını, kendileri hakkında kesin kararı 27 Temmuz’da oynanacak Turgutluspor maçından sonra vereceklerini sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri