Cadde Ortasına Bırakılan Şüpheli Paket Polisi Alarma Geçirdi

Beyoğlu’nda caddeyi ikiye ayıran refüj üzerine bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılan paketten kağıt ve tahta parçası çıktı. Meraklı vatandaşların tehlikeyi umursamadan çekirdek...

Beyoğlu’nda caddeyi ikiye ayıran refüj üzerine bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılan paketten kağıt ve tahta parçası çıktı. Meraklı vatandaşların tehlikeyi umursamadan çekirdek yiyerek polisin çalışmasını izlemesi dikkat çekti.

Olay, Fetihtepe Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz iki şahıs caddeyi ikiye ayıran refüj üzerine bir paket bırakıp çevredekilere de “Bomba var” diyerek kaçtı. Vatandaşların ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapatan polis ekipleri, olay yerine Bomba İmha ve İnceleme ekibi çağırdı. Şüpheli paketin çevresini emniyet şeridiyle kapatan polis, meraklı vatandaşları uzaklaştırmada zorlandı. Güçlükle emniyet şeridi dışına çıkartılan bazı vatandaşlar, kucağında çocuğuyla çalışmaları izlemeye devam etti. Bazı vatandaşlar da hayatlarını hiçe sayarak çekirdek yiyerek çalışmaları takip etti.

Özel kıyafetlerini giyen bomba uzmanı, sinyal kesici jammer cihazını çalıştırdıktan sonra pakete fünye yerleştirdi. Şüpheli paket fünye ile kontrollü olarak patlatıldı. Bomba paniğine sebep olan paketten tahta ve kağıt parçaları çıktı. Cadde çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri