C Grubu Play-Off ekibi belli oluyor

Futbol 2. Amatör Küme 2011-2012 sezonunda yavaş yavaş sona geliniyor. B Grubunda sezonun tamamlanmasının ardından gözler A ve C Grubuna çevrildi

Futbol 2. Amatör Küme 2011-2012 sezonunda yavaş yavaş sona geliniyor. B Grubunda sezonun tamamlanmasının ardından gözler A ve C Grubuna çevrildi. A Grubunda 2011-2012 sezonu önümüzdeki hafta sonu oynanacak müsabakalarla tamamlanacak. C Grubunda ise sezon bugün oynanacak tek karşılaşma ile tamamlanacak. Bu grupta Havzanspor namaglup olarak grubu lider tamamladı ve adını 1. Küme’ye yazdırdı.

Bu grupta Hilalspor ve Altınekinspor Play-Off mücadelesi veriyor. Alıtekinspor bugün deplasmanda Karacadağ Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Altınekinspor’un 2. sırada ligi tamamlaması için rakibini yenmesi gerekiyor. Altınekin ekibi bu maçta berabere kalması yada yenilmesi halinde ise Hilalspor grubu 2. sırada tamamlayarak Play-Off maçları oynamaya hak kazanacak. B Grubunda Seydişehir Belediyespor şampiyon olarak adını 1.Kümeye yazdırmıştı. Bu grubu 2. sırada tamamlayan Yeni Emirgazi Belediyespor ise Play-Off oynamayı garantileyen ilk ekip oldu.

A grubunda ise sezon bugün ve önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek. Grupta Ilgınspor liderlik yolunda avantajlı durumda. Ilgın ekibinin 2. sıradaki Yunakspor ile arasında 4 puanlık fark görünüyor. Ancak 2 ekip son hafta maçında karşı karşıya gelecek. Grupta lider ve 2. sıradaki takım son hafta oynanacak karşılaşmaların ardından belirlenecek. Lider adını direk 1. Kümeye yazdırırken 2. sıradaki takım Play-Off oynayacak. Gruplarını 2. sırada tamamlayan 3 takım 1. Kümeye yükselen son takım olmak için mücadele edecek.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda en çok puanı toplayan takım 1.Kümeye yükselen son takım olacak. 2. Kümede oynanacak maçlarda günün programı şu şekilde: 16.00 Seyranspor-Ilgınspor 2 Küme A (Dogrugöz) 16.00 Yazla Belediyespor-Yunakspor 2 Küme A (Altuntaş) 16.00 Akşehir Belediyespor -Altuntaşspor 2 Küme A (Akşehir) 16.00 Karacadağ Belediyespor-Altınekinspor 2 Küme C (Karacadağ)

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri