Büyükşehirli Pehlivanlar Sekapark Çayırında Zirvedeydi

Bu yıl 8.’si düzenlenen Sekapark Altın Kemer Yağlı güreşlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar, bir çok kategoride zirvede yer aldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel ha...

Bu yıl 8.’si düzenlenen Sekapark Altın Kemer Yağlı güreşlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar, bir çok kategoride zirvede yer aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nin sekizincisi bine yakın pehlivanının katılımıyla Sekapark’ta yapıldı. Kağıtspor’un efsane güreşçileri arasında yer alan Osman Kanbur onuruna düzenlenen Sekapark altın kemer yağlı güreşlerinde bu yıl Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar zirve yaptı. Birçok dalda kürsü yapan güreşçiler, yaklaşan Kırkpınar güreşleri öncesi umut verdi.

Kıran karına geçen müsabakalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçilerden deste küçük boyda Ramazan Sarı, küçük orta büyük boyda Mustafa Arslan, Büyük ortada Tanju Gemici, başaltında Nedim Gürel birinci oldu. Başaltında Abdullah Kaçmazoğlu ikinci olurken, Abdülhamit Altun üçüncülük kürsüsüne çıktı. Küçük orta büyük boyda Emre Gürbüz ile Kazım San ise üçüncü oldu. Teşvik 2’de Hüseyin Metehan Toprak’ta üçüncü oldu. Büyükşehirli pehlivanlar bu yıl gösterdikleri performansla güreş severlerden büyük alkış aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri