Büyükşehirle Yüzleri Her Gün Gülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla Yunusemre ilçesindeki İsmail-Muammer Cider Huzu...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla Yunusemre ilçesindeki İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

18- 24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail - Muammer Cider Huzurevi sakinleri ziyaret edilerek hediyeler verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, huzurevi sakinlerini ziyaret etmelerinin yanı sıra hediyeler de vererek mutluluklarına ortak oldular. Huzurevi sakinleri hediyeler için Başkan Ergün ve ekibine teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Bütün hayatını ve emeğini ailesine adamış büyüklerimize hizmet götürmek, onları memnun etmek toplum olarak en öncelikli görevimizdir. Size, Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını ve iyi dileklerini iletiyorum. Sizlerin her zaman yanınızdayız.” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri