Büyükşehir2.Lig’de

Konya Büyükşehir Belediyespor Ankara’da oynan final grubu maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla adını Voleybol 2. Ligine yazdırdı Erkekler 3. Lig Final müsabakaları Ankara Beştepe Voleybol Salonu’nda oynanan maçlarla sona erdi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Ankara’da oynan final grubu maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla adını Voleybol 2. Ligine yazdırdı Erkekler 3. Lig Final müsabakaları Ankara Beştepe Voleybol Salonu’nda oynanan maçlarla sona erdi. Müsabakaların ardından, İstanbul Okyanus Koleji, Konya Büyükşehir Bld., Malatya Büyükşehir Bld. ve Van Erciş Şeker Spor takımları 2015-2016 voleybol sezonunda Erkekler 2. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.  Konya Büyükşehir Belediyesi 1. Grupta İstanbul Okyanus Koleji, Kars Genç Kafkars ve Manisa Kula Belediyespor takımları ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz maçlarında Kars ve Manisa ekiplerini yenerken İstanbul temsilcisine kaybederek final grubu 2. si oldu ve adını bir üst lige yazdırdı.

ACAR: İNANDIK VE BAŞARDIK

Konya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Rasim Acar, sezon başında inandıkları hedefe ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Acar kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cevdet İşbitirici’ye  teşekkür etti. Acar, “ Alt yapı faaliyetlerimizin karşılığını almaya başladık.  Alt yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.Kendi oyuncularımızla 2. Lige yükselmenin sevinicini yaşıyoruz. Bu başarımız artarak devam edecektir. Kendi oyuncularımızla en üst lige kadar yükselmeyi hedefliyoruz ve sonrasında Avrupa hedefimiz var. Neden olmasın.  Bir şeyi başarmak için önce hayal etmelisiniz. Hayal etmeden olmaz. Bizde ekip olarak bunun için çalışacağız. Bizlere bu yolda büyük destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek’e , Kulüp Başkanımız Cevdet İşbitirici’ye  ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum Konya’mız için hayırlı olsun” dedi

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri