Büyükşehir Terme’de Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Terme Muhtarlar Derneği üyelerini de ağırlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Arlı ile birlikte...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında Terme Muhtarlar Derneği üyelerini de ağırlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Arlı ile birlikte muhtarların şikâyet ve sorunlarını dinledi.

Mahallelerin sorunlarını, mahallelinin isteklerini tek tek muhtarlardan dinleyen Belediye Başkanı Şenol Kul ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı Terme’nin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ifade etti. İlçelerin bugününü değil yarınlarını kurtaracak projeler peşinde olduklarını söyleyen Arlı, “Muhtarlarımızın taleplerinin bir bölümünün bizler farkındayız. Talep ve isteklerimiz büyük ölçüde aynı olduğundan bu işleri yapmak için bir program yapılması gerekir ve bu programı öncelik sırasına göre, ihtiyaç sırasına göre hazırlayarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hepimiz Terme’ye hizmet etmek için uğraşıyoruz gayret gösteriyoruz. Halkımızın taleplerine en iyi şekilde karşılık vermek için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

"SİZLERLE BERABER YÖNETECEĞİZ"

Terme’de artık küçük işlerin değil büyük projelerin peşinden koştuklarını söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise “Sizin açınızdan önemli, belki bizim gözümüzden kaçmış sorunları sizlerden dinliyoruz. Çözüm arayışını konuşarak, hep birlikte arayacağız. Terme Belediyesinin sağlıklı bir şekilde hizmet yapmasında siz muhtarlarımıza büyük görev düşüyor. Toplantı taleplerinizden dolayı teşekkür ediyor, birlikte yöneteceğiz sloganı ile yola çıktığımız sizinle beraber hizmet üretmeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.” dedi

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Toplantı nedeni ile Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a memnuniyetlerini sunan Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç te, muhtarların mahalleleri ölçeğindeki sorunları bildiklerini ve bu sorunları belediye makamlarınca paylaşmanın sorunların çözümü noktasında büyük bir aşama kaydettiğine inandıklarını belirtti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri