Büyükşehir milli oyuncu yetiştiriyor

Amatör branşlarda faaliyet gösteren Konya Büyükşehir Belediyespor yetiştirdiği başarılı sporcularla bir çok branşta milli takımlara sporcu kazandırıyor.
Bu sporcular milli takımlarda da başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Son olarak Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Büşra Tırpan’ın da içinde bulunduğu Çim Hokeyi Milli Takımı, Bulgaristan’da yapılan müsabakalarda Balkan Şampiyonu olurken; Judo Takımından Süleyman Yüce, Karadağ’da yapılacak Yıldızlar Balkan Şampiyonasında 66 kiloda ülkemizi temsil edecek.

Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Büşra Tırpan’ın kadrosunda bulunduğu Çim Hokeyi Milli Takımı, Balkan Şampiyonu oldu. Başarılı çalışmaları ile dikkat çeken ve Milli Takıma seçilen Konya Büyükşehir Belediyespor sporcusu Büşra Tırpan’ın da içinde bulunduğu Çim Hokeyi Milli Takımı, 24-27 Haziran’da Bulgaristan’ın Albena şehrinde yapılan müsabakalarda Balkan Şampiyonu oldu. Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımından 2 sporcu ve 1 antrenör 2-4 Temmuz tarihleri arasında Karadağ’da yapılacak Yıldızlar Balkan Şampiyonası hazırlık kampına davet edildi. Davet edilen sporculardan Süleyman Yüce, şampiyonada 66 kiloda ülkemizi temsil edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri