Büyükşehir davasına, CHP çıkarması

Kayseri Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili davanın 6. duruşmasına CHP milletvekilleri çıkarma yaptı

Kayseri Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili davanın 6. duruşmasına katılmak üzere CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile birlikte aralarında Konya Milletvekili Atila Kart, İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi ve Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un da bulunduğu 18 milletvekili, Kayseri'ye geliyor.
CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada duruşmaya, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan başkanlığında Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Eskişehir Milletvekilleri Kazım Kurt ve Suheyl Batum, Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, İstanbul Milletvekilleri Ercan Cengiz, Celal Dinçer, Oktay Ekşi ve Ali Özgündüz, Kayseri Milletvekili M. Şevki Kulkuloğlu, Kırklareli Milletvekilleri Turgut Dibek ve Mehmet S. Kesimoğlu, Konya Milletvekili Atila Kart, Mersin Milltvekili Ali Rıza Öztürk, Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan, Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Tokat Milletvekili Orhan Düzgün'ün katılacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri