Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale gelen Güle Oynaya Camiye Projesi bu yıl da düzenlenecek.

Güle Oynaya Camiye Gel Konya Büyükşehir Belediyesi bisiklet hediyesi kayıtlarıyla ilgili Başkan Uğur İbrahim Altay yapılan eleştirilere net yanıt verdi

Basın toplantısında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl da 40 bin bisiklet dağıtılacağını ilan etti.

Geçtiğimiz günlerde bazı sosyal medya sayfalarında yapılan eleştirileri yakışıksız bulduğunu söyleyen Başkan Altay, bu çalışmayı her yıl geleneksel hale getirmek istediklerinin altını çizdi. Başkan Altay, manevi değerleri yaşatmak ve çocukların bu değerlerle yetişmesine katkı sağlamak adına geçtiğimiz yıllarda Konya İl Müftülüğü ile birlikte Güle Oynaya Camiye Gel programları düzenlediklerini hatırlatarak, bu çerçevede sabah namazına toplamda 40 gün katılan 46 bin çocuğa bisiklet hediye ettiklerini kaydetti.

Uğur İbrahim Altay, “Pandemi nedeniyle ara vermiş olsak da projemize bu yaz kaldığımız yerden devam edecek ve evlatlarımıza yine bisiklet hediye edeceğiz inşallah. Fakat bu bizim bu çalışmamızdan rahatsız olan bazı çevreler var. Bizler bu odakların neden bu denli rahatsız olduklarının bilincindeyiz. Bu anlayış ne yazık ki yeni bir zihniyetin ürünü değil. Bizler bu tarz tepkileri geçmişte de pek çok kez tecrübe ettik. Fakat ne olursa olsun, doğru olan yoldan hiçbir zaman ayrılmadık.

İnşallah hayır olan bu yoldan da ayrılmayacağız. Yakında duyurusunu yapacağımız Güle Oynaya Camiye Gel Projemiz ile inşallah bu yıl da camilerimiz cıvıl cıvıl olacak. Ben bu konuda bizlerin her zaman yanında olan tüm hemşehrilerimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu hakikaten bir Konya projesidir” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri