Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’nun Startı Verildi

Adana Büyükşehir Belediyesi 5. Kurtuluş Yarı Maratonu’nun hazırlıklarına başlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Mehmet Ali Arslan, maratonun kente...

Adana Büyükşehir Belediyesi 5. Kurtuluş Yarı Maratonu’nun hazırlıklarına başlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Mehmet Ali Arslan, maratonun kente yakışır şekilde yapılacağını açıkladı.

4 Ocak 2015 Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan maraton için ilk toplantı Yüreğir Serinevler Atletizm Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, yaptığı açıklamada, çok verimli ve yararlı bir toplantı gerçekleştiğini, maratonun güzergâhının kentin tanıtımı için tarihi dokulara dikkat çekileceğini söyledi. Yarı maratona Türk ve yabancı ünlü atletlerin katılacağını belirten Hadi, parkurların belirlenmesi, trafik ve güvenlik önlemleri alınması, kitapçık çıkartılması, katılımcılara tişört dağıtılmasının yanı sıra, yarı maratona, halk koşusuna ve masterlere katılan ve yarışmayı tamamlayan sporculara madalya verileceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Arslan, Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, sporun her dalına ayrı önem verdiğini, kısa zaman içinde ASKİ Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’ne katıldıklarını, futbolda altyapıda milli takımlara genç sporcular kazandıracaklarını, Tarihi Kızıldağ Güreşleri’ne önemli destek verdiklerini söyledi. 12-14 Aralık tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek Kapalı Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’na da katkı koyacaklarını aktaran Arslan, Fazlı Bayram Hadi ile diğer spor etkinliklerinde de koordineli çalışacaklarını sözlerine ekledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri