Büyükşehir Belediyesi, Ulusal Sosyal Hizmetler Kongresi’ne Katılacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Ulusal Sosyal Hizmetler Kongresi’ne dört sunumla katılacak.Büyükşehir Belediyesi’nden ya...

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen Ulusal Sosyal Hizmetler Kongresi’ne dört sunumla katılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal belediyecilikte sürdürdüğü öncü çalışmaları dolayısıyla Türkiye Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Merkezi tarafından 8. Ulusal Sosyal Hizmetler Kongresi’ne davet edildi. Ankara’da 15-16 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan kongreye, Büyükşehir Belediyesi dört bilimsel sunum ile katılacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından son bir yılda hayata geçirilen Düşlerime Dokunma, Beni Duy ve Sosyal Doku Araştırması’nın poster sunumunun da gerçekleştirileceği kongrede, Mersin’de sosyal belediyecilik adına yapılan tüm çalışmalar görselleri ile Türkiye’nin 81 ilinden gelen sosyal hizmet uzmanları ve akademisyenlere aktarılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere dört büyükşehir belediyesi ve iki ilçe belediyesinin de sunum yapacağı kongre sonunda katılımcılara sonuç bildirgesi sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri