Büyükşehir Belediye zirvede

Voleybol Bölgesel Ligi B Grubunda mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor 2. maçını da kazanarak 2. haftayı da zirvaede tamamladı.

Grupta Konya Büyükşehir Belediyespor ile birlikte  Emniyet Gücü, Yenidoğanspor, DSİ ve Akşehir İdmanyurdu takımları da Konya'yı temsil ediyor. B grubunda Aksaray'dan ise 1 temsilci bulunuyor. Geride kalan haftada 2. maçlarını oynayan ekipler arasında Konya Büyükşehir Belediyespor ve Emniyetspor 2 maçınıda kazandı. Büyükşehir Belediyespor geride kalan haftada Yenidoğan Belediyespor'u 3-0 gibi net bir skorla geçerek puanını 6 yaptı. Emniyetspor ise evinde Aksary Eğitim'i 3-0 yenerek grubun 2'de 2 yapn diğer takımı oldu.

Konya Yenidoğanspor ve Konya DSİ ise grupta henüz puanla tanışmadı. İki ekip grubun son 2 sırasını paylaşıyor. Diğer Konya temsilcisi Akşehir İdmanyurdu ise ilk galibiyetini geride kalan haftada DSİ'ye karşı aldı. Akşehir ekibi bu galibiyeti ile grupta 4. sıraya yükseldi. Aksaray Eğitim Gençlikspor ise sezonun ilk haftasında aldığı Akşehir İdmanyurdu galibiyeti ile 3. sırada haftayı tamamladı. Aksaray temsilcisi geride kalan haftada Emniyetspor'a yenildi. Grupta ilk 2'ye giren takımlar 3. lig için bir üst tura yükselecek. Temsilcilerimiz gruptan çıkmak için kıyasıya mücadele ediyor. Geride kalan 2 haftada Konya Büyükşehir Belediyespor ve Emniyetspor gruptan çıkacak en güçlü adaylar olduklarının sinyalini verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri