Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısında Zaman Ve Cihan’a Ayrımcılık

Bursa’da düzenlenen büyükşehir belediye başkanları toplantısına Zaman Gazetesi ve Cihan haber Ajansı muhabirleri alınmadı.Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün açılışını yaptığı büyükşehir belediye başkanları toplantısının sabahki...

Bursa’da düzenlenen büyükşehir belediye başkanları toplantısına Zaman Gazetesi ve Cihan haber Ajansı muhabirleri alınmadı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün açılışını yaptığı büyükşehir belediye başkanları toplantısının sabahki bölümüne Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katıldı. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

Öğleden sonraki toplantıya ise İçişleri Bakanı Efkan Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çevre ve Şehircilik bakanı İdris Güllüce katıldı.

Büyükşehir belediye başkanları toplantısının kapanışında yapılacak açıklama için basın mensupları içeri alınırken, meslektaşlarıyla birlikte açıklamayı bekleyen Zaman ve Cihan muhabiri geri çevrildi. Görevliler yukarıdan talimat geldiğini bu sebeple içeri alamayacaklarını ifade etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri