Büyükşehir 3 branşta güldü

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 3 farklı branşta başarılı bir hafta geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 3 farklı branşta başarılı bir hafta geçirdi. Erkekler Voleybol Ligi’nde deplasmandan liderlikle dönen Konya Büyükşehir Belediyespor, Fethiye Yol Bisiklet Yarışları’nda Yıldız Erkekler B kategorisinde 2. oldu. Kulübün güreş takımından 3 sporcu ise Milli Takım kampına davet edildi.

Erkekler Voleybol 3. Ligi 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Manisa Kula Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek, deplasmandan liderlikle döndü.

Karşılaşma boyunca etkili bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibi karşısında ilk seti 25 - 21 kazanırken, 2. seti 25 - 18 kaybetti. 3. ve 4. sette seyirci baskısına rağmen üstün performans sergileyen Konya Büyükşehir Belediyespor, setleri 25 - 20 ve 25 - 18, maçı da 3-1 kazandı.

Bu galibiyetle liderlik koltuğuna oturan kulübümüz 12 Mart’ta Konya Atatürk Spor Salonu’nda Bursa Voleybolspor ile karşılaşacak. Takımımız karşılaşmayı kazandığı takdirde grup birincisi olarak yarı finale çıkmaya hak kazanacak. Yarı final maçları ise 22-23-24 Mart  tarihlerinde Türkiye Voleybol Federasyonu’nun belirleyeceği bir ilde oynanacak.

BÜYÜKLERDE İLK KUPAMIZI ALDIK

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve 4 gün devam eden Fethiye Yol Bisikleti Yarışları yapıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 400’e yakın sporcunun katılımıyla çekişmeli geçen yarışlarda Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yıldız Erkekler B kategorisinde ikinci oldu. Kriteryum yarışlarında ise Muhammed Akıl üçüncülük elde etti.

Büyükler kategorisinde bu yıl ilk kez yarışlara katılan Konya Büyükşehir Belediyespor, ilk kupasını da alarak başarılı bir yarış geçirdi. Vedat Koç’un Büyük Erkekler Yol Yarışlarında üçüncü olduğu müsabakada Konya Büyükşehir Belediyespor, takım klasmanında üçüncülük elde ederek ilk kupasını aldı.

GÜREŞTE 3 SPORCUMUZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Mersin’de yapılan Büyükler Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda bir gümüş ve bir bronz madalya aldı.

Türkiye genelinden 62 kulüpten 500 sporcunun katıldığı müsabakalarda Yusuf Köse 80 kiloda Türkiye ikincisi, Doğan Yılmaz 98 kiloda Türkiye üçüncüsü, 75 kiloda ise Hüseyin Par Türkiye beşincisi oldu. 3 sporcu da Milli takıma davet edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri