Büyükkara; Türkiye'ye ders verdi

Sarayönü Ata Savunma Sanatı Antrenörü Alişan Büyükara, talebeleriyle birlikte Alanya'da Ata Savuma Sanatı dalında faaliyet gösteren eğitmen ve antrenörlere eğitim verdi. Eğitim Medya Tv'de naklen yayınlandı.

Sarayönü Ata Savunma Sanatı adına İstanbul Medya Tv'de yayınlanan bir spor programına katılan Antrenör Alişan Büyükkara, branş hakkında bilgiler verdi. Konuşmalarında Sarayönü'nün ufak bir ilçe olmasına rağmen başarılarının küçümsenmeyecek seviyede olduğunu belirten Büyükkara, Ata Savunma Sanatı’nın Sarayönü'nde en üst seviyede olduğunu söyledi.

Öte yandan 14-15-16 Aralık tarihlerinde, Alanya Akua Park Otel'de düzenlenen eğitim semineri katılan Büyükara, tüm Türkiye'de ki eğitmen ve antrenörlere talebeleriyle birlikte ders verdi. Ayşenur Yıldırım ve Neslihan Ekşi ile birlikte Alanya Akua Park Otel'e giderek Sarayönü'nü temsil eden Büyükkara'nın eğitimini ayrıca Medya Tv'de canlı yayın aracılığı ile naklen yayınladı.

Sarayönü Ata Savunma Sanatı Antrenörü Alişan Büyükara yaptığı açıklamada ise "Sarayönü'ndeki tüm sporseverlerin bu yayını izlemesini ve Sarayönülü talebelerin başarısını görmesini isterdim. Bu spor asil Türk sporudur ve Ahi Evran geleneği ile terbiyeli ve namuslu sporcular yetiştirir. Ayrıca bu eğimi alarak Beden Eğitimi Meslek Yüksek okullarına yerleşen birçok sporcu var. Bu konu ile ilgili Sarayönü'nü duyarlılığa davet ediyorum. Bu sporun eksik malzemelerinin bir an önce yerel yöneticiler tarafından tamamlanmasını arz ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri