Büyükhelvacıgil’e tebrik ziyaretleri sürüyor

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Tahir Büyükhelvacıgile tebrik ziyaretleri sürüyor.

VALİ OSMAN AYDIN

Konya Valisi Osman Aydın, KSO Başkanı Büyükhelvacıgil’i ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar diledi. Konya Valisi Osman Aydın, Konya Sanayi Odası’nın başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, Konya sanayisinin ve ekonomisinin şehrin gelişmesine büyük katkı sağladığını kaydetti.

Konya’nın bir cazibe merkezi haline gelmesi için siyasetçisiyle, bürokratıyla, sanayicisiyle, işadamıyla elbirliği içerisinde çalıştığını ifade eden Vali Aydın, birlik ve beraberlik içinde şehrin sorunlarının çözmek için çalıştıklarını belirtti.

DİĞER ZİYARETLER

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Sorgun, Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğdaycı, CHP İl Başkanı İmdat Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çalışma Bölge Müdürü Fedai Erdoğan, Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürü Mustafa Tartar, Meteoroloji Bölge Müdürü Ertuğrul Şen, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şerafettin Akal, İl Bayındırlık ve İskan Müdürü Cahit Birkan ve İl Sosyal Hizmetler Müdürü İzzet Güneş ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

BÜYÜKHELVACIGİL’DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ise, birlik, beraberlik ve olgunluk içerisinde ortak akılda buluşarak Konya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Büyükhelvacıgil, yeniden seçilmesinden dolayı şahsında Konya Sanayi Odası Başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, tebrik edenlere teşekkür etti. Ziyaretlerde Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tahir Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Korkmaz, A.Rifat Hekimoğlu, Mustafa Veli Tekelioğlu, Mehmet Ali Acar ve İbrahim Bozkurt Çağlayan hazır bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri