Büyük Sinagog, Yeni Bir Sergiye Ev Sahipliği Yapacak

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Alberto Modiano’nun ‘Zaman ve Mekan İçinde Musevilik’ isimli fotoğraf sergisi, Edirne Büyük Sinagogu’nda, fotoğraf severlerle buluşacak.Geçtiğimiz yıl Mart ayında yapıl...

Dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Alberto Modiano’nun ‘Zaman ve Mekan İçinde Musevilik’ isimli fotoğraf sergisi, Edirne Büyük Sinagogu’nda, fotoğraf severlerle buluşacak.

Geçtiğimiz yıl Mart ayında yapılan açılışının ardından çeşitli kültürel faaliyetlere sahne olan Edirne Büyük Sinagogu, bu defa da ünlü Fotoğraf Sanatçısı Alberto Modiano’yu konuk ediyor. Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, “Alberto Modiano tarafından üç yıllık bir çalışma sonucu ortaya çıkarılan bu sergide siyah beyaz fotoğraflar ziyaretçileri ile buluşacak. Fotoğraflar, özellikle İstanbul’da yan yana yaşayan birçok kültür ve dinin birbirleri ile olan etkileşimlerini konu alıyor” dedi.

Güneren, yarın saat 14.00’te Edirne Büyük Sinagogu’nda açılışı yapılacak olan serginin 7 Nisan’a kadar ziyaret edilebileceğini, fotoğraf meraklılarını bu açılışta ağırlamak istediklerini ifade etti.

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından tamamlanan restorasyonun ardından ziyarete açılan Büyük Sinagog, pazartesi günleri hariç haftanın diğer günlerinde ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri