Büyük mitinge davet

Saadet Partisi Konya Teşkilatı, yarın Cuma namazı sonrası Hükümet Meydanında Genel Başkan Numan Kurtulmuşun katılacağı mitinge herkesi davet etti
Yerel seçimlere 3 gün kala siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Siyasi partiler seçim sürecindeki çalışmalarını parti genel başkanının katıldığı mitingle taçlandırıyor. Daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli partilerinin mitingine katılmıştı. Seçimlerden iki gün önce ise Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Konyalılara seslenecek.
40 YILLIK GELENEK DEVAM ETTİRİLECEK
27 Mart 2009 tarihinde Konya mitingi yapmak için Saadet Partisi’nin yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi de müracaatta bulunmuştu. Kura çekilmesinin ardından 27 Mart tarihinde miting yapma hakkını Saadet Partisi kazanmıştı. Adalet ve Kalkınma Partisi ise 20 Mart tarihinde Başbakan’ın katılımıyla mitingini gerçekleştirdi.
1969 yılından beri seçim çalışmalarına Konya mitingi ile son noktayı koyan Saadet Partisi’nin geleneği ise devam ettirildi. 27 Mart Cuma günü yani yarın Saadet Partisi’nin Konya mitingi yapılacak. Hükümet meydanında yapılacak olan mitinge Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Başkan Yardımcıları katılacak. Milli Görüş çadırının orta direği olarak kabul edilen Konya’da Saadet Partisi’nin mitingine yoğun katılımın olması bekleniyor.
KONYA’DA SEÇİM SÜRECİ OLGUNLUKLA DEVAM ETTİ
Yarın Hükümet meydanında Cuma namazı sonrası başlayacak olan mitinge davet için Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve İl Başkanı Av. Veli Tolu basın toplantısı düzenledi. Parti binasında seçim süreci ve mitingle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Veli Tolu, diğer illere nazaran Konya’da seçim sürecinin olgunlukla devam ettiğine işaret ederek, “Türkiye’nin birçok yerinde yaşanan seçim gerginlikleri Konya’da yaşanmadı. Bu açıdan bütün partilerin il teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Ufak tefek tartışmaların dışında Konya’da seçim süreci olgunlukla devam etti” dedi.
NUMAN KURTULMUŞ’UN KONYA’YI 4. ZİYARETİ
Saadet Partisi olarak 6 ayı aşkındır yoğun bir şekilde devam ettirdikleri seçim çalışmalarını büyük bir mitingle taçlandırmak istediklerini ifade eden Veli Tolu, yarın Hükümet meydanında yapılacak olan mitinge Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un katılacağını açıkladı. Türk siyasetinin yeni ve parlayan yüzü olarak herkesin kabul ettiği Numan Kurtulmuş’un diğer parti liderlerinin aksine genel başkan seçildikten sonra kısa zaman diliminde Konya’ya 3 defa geldiğine dikkat çeken Veli Tolu, Kurtulmuş’un yarın mitinge katılmak için yeniden Konya’ya teşrif edeceklerini belirtti. Tolu, Numan Kurtulmuş ile birlikte Başkan Yardımcıları ve genel merkezden de mitinge katılım olacağını aktardı.
MİTİNG ZAMANINDA BAŞLAYACAK
Mitingin Cuma namazı sonrası 13: 30’da Hükümet meydanında başlayacağını ve Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un da saat 14:00 gibi kürsüye çıkacağını belirten Veli Tolu, diğer partilerin aksine kendi mitinglerinde vatandaşların beklemeyeceğini şu sözlerle ifade etti: “Bizim bu mitingde süremiz sınırlı. Çünkü genel başkanımız buradaki konuşmasının ardından Karaman mitingine katılacak. Mitinge gelen katılımcıları bekletmek lüksümüz yok. 15 dakika rötar koyuyoruz. Dolayısıyla gelen hemşerilerimiz beklemeyecek.”
MİLLİ GÖRÜŞ LİDERİ ERBAKAN MİTİNGE KATILACAK MI?
Bir gazetecinin Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Konya mitingine katılıp katılmayacağını sorması üzerine Veli Tolu, Konya’nın Erbakan’ın evi olduğunu ve takdir ederse gelebileceğini dile getirdi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri