Büyük Koyuncu minderin pehlivanı

Merve Büyükkoyuncu Fen ve Anadolu Lisesi, okullar arası 17-18 yaş grekoromen ve güreş İl birinciliğinde rakiplerini geride bırakarak Konya şampiyonu oldu.

Merve Büyükkoyuncu Fen ve Anadolu Lisesi, okullar arası 17-18 yaş grekoromen ve güreş İl birinciliğinde rakiplerini geride bırakarak Konya şampiyonu oldu. Okullar Arası 17-18 Yaş Grekoromen ve Serbest Güreş İl birinciliği Müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Spor Kompleksi Güreş salonunda yapıldı. Merve Büyükkoyuncu Anadolu ve Fen Lisesi Güreş takımı il birincisi olarak yeni bir başarıya daha imza attı.
Güreş il birinciliğinin İlk gün yapılan Grekoromen müsabakalarında öğrencilerden Yunus Koyuncu 96 kiloda Gümüş Madalya, Mücahit Atalay 74 kiloda Gümüş, Metin Yolcu 55 kiloda Bronz Madalya kazandı.  İkinci gün minderler daha çekişmeli mücadelelere sahne olurken Serbest Stil Güreşte öğrencilerden Taha Gökçek 96 kiloda Bronz, mücahit Atalay 55 kiloda Gümüş, Metin Yolcu Bronz madalya aldı.  Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Namık Kemal Lök “Öğrencilerimizle uzun süredir bu müsabakalar için hazırlanıyoruz. Böyle bir başarı ile il birincisi olmak ve madalyaları okul müzesine taşımak bizi mutlu etti. İleriki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağımızı umuyorum.  Bizi destekleyen okul idaremize ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum”  dedi.  Okul Müdürü Hanifi Davarcı “ Öğrencilerimizin hem derslerinde başarılı olmaları, hem de sportif etkinliklerde başarıya imza atmaları biz yöneticileri mutlu ediyor. Okullar arası güreş il birinciliği müsabakalarında Konya birincisi olan güreş takımımızın öğrencilerini ve öğretmenlerini kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri