Büyük ilgi

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, kendi hizmetlerinin arandığını söyledi.

KARAPINARLILAR BAŞARI DİLEDİ
Saadet Partili belediye başkanları Karapınarlılar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarete Mustafa Özkafa, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, Karapınar Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Saadet Partisi Konya İl Müfettişi İbrahim Erkan katıldı.
SAADET, KARAPINAR’A ÖNEM VERİYOR
Karapınarlılar Derneği Başkanı M. Nazım Mete, Saadet Partili kadroların önemli hizmetleri olduğunu vurgulayarak, “Saadet Partisi’nin ilçemize verdiği önemi tüm Karapınarlılar biliyor” dedi. Mustafa Özsoy da Karapınar’a destansı hizmetler için aday olduğunu vurguladı.
KONYA’NIN İLGİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Mustafa Özkafa, belediye başkanlığı döneminde büyük hizmetlere imza attığını vurgulayarak, milletin AKP rüzgârına rağmen kendilerine yüzde 30’a yakın bir desteği olduğunu söyledi. Özkafa, kendi hizmetlerinin arandığını vurguladı.

Karapınarlılar ‘Özkafa’ dedi

Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini hızlandıran SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Karapınarlılar Derneği’ndeydi. Özkafa hizmet için aday olduğunu belirtti.


Akşam gerçekleştirilen ziyarete Mustafa Özkafa, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, Karapınar Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Saadet Partisi Konya İl Müfettişi İbrahim Erkan katıldı. Konya Karapınarlılar Derneği Başkanı M. Nazım Mete, açılış konuşmasına Saadet Partili belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek başladı. Saadet Partili kadroların önemli hizmetleri olduğunu vurgulayan Nazım Mete, Karapınarlılar Derneğine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Mete, “Saadet Partisi’nin ilçemize verdiği önemi tüm Karapınarlılar biliyor. Saadet Partisi son genel seçimlerde ilçemizden milletvekili adayı göstererek Karapınar’a önem verdiklerini ortaya koymuştur” dedi. Saadet Partisi Karapınar Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, hemşerileri ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu ve Karapınar’a destansı hizmetler için aday olduğunu vurguladı ve hemşerilerinden destek istedi. Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ise yaptığı selamlama konuşmasında kendisinin de Karapınar’a yakın bir beldede doğmasından dolayı hemşeri olduklarını vurguladı ve destek istedi.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TOPLUM İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ise konuşmasında sivil toplumda yerimizin daha ileride olması için bu tip faaliyetlerin artması gerektiğini söyledi. Özkafa, “Karapınarlılar Derneğimiz gibi dernekler üstlendikleri vazife ile hemşerilerimizin dertlerine derman oluyor. Böylesine bir hizmeti üstlenen Karapınarlılar Derneğinin başkanını, yönetimini ve değerli üyelerini tebrik ediyorum” dedi. Belediye başkanlığı döneminde büyük hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Özkafa, Milletin AKP rüzgârına rağmen kendilerine yüzde 30’a yakın bir desteği olduğunu vurguladı. Kendi hizmetlerinin arandığına dikkat çeken Özkafa, “Konyalı hemşerilerimizin ilgisi çığ gibi büyüyor” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri