‘Bütün ilçelere hizmet edeceğiz’

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Recep Konuk, Cihanbeyli’nin en büyük fabrikasını kendisinin yaptığını, bundan sonra da Konya’nın bütün ilçelerine hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Recep Konuk’un, Çumra’daki Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı yoğun bir katılımla yapıldı. Gelir gelmez avansları 2 katına çıkaracaklarını ifade eden Konuk, pancar eken yeni üye eski üye fark etmeden hiçbir çiftçinin kota sorunu olmayacağını, istediği kadar pancar ekebileceklerini söyledi. Personele yönelik de müjdeler veren Konuk, Konya Şeker bünyesinde bir tane bile sendikasız (kadrosuz) personelin kalmayacağını ifade etti. Konuk, Cihanbeyli’nin en büyük fabrikasını kendisinin yaptığını, bundan sonra da Konya’nın bütün ilçelerine hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

BURADA TORKU’NUN GELECEĞİ VAR

Konuk, “Recep Konuk, üreticinin temsilcisidir. Recep Konuk falan veya filanın adamı değildir. Recep Konuk, çiftçinin, üreticinin adamıdır. Ben Ramazan Erkoyuncu’nun veya bir başkasının karşısında değildim, benim böyle de bir derdim yok. Burada Torku’nun geleceği var. Ben bugün yapılacak fabrikaya yanlış demedim, buranın iyi anlaşılması lazım, doğru olan, münasip olan nereye ise oraya fabrika yapılır, bu ayrı bir şey. Mesele Cihanbeyli, Altınekin meselesi değildir, işte Çumra’ya kurdum fabrikayı, Cihanbeyli’ye de kurdum, birileri lafını sözünü ediyor ama bu kardeşiniz yapıyor, dikiyor, hizmete sunuyor.

Bunun doğru anlaşılmasını isterim, net söylüyorum, Çumra’nın, Cihanbeyli’nin, Altınekin’in, Kulu’nun, Beyşehir’in, Derbent’in, Seydişehir’in, Hüyük’ün, Selçuklu’nun, Meram’ın, Karatay’ın hep yanında oldum sonuna kadar da yanındayım” diye konuştu,

GELİR GELMEZ, AVANSLARI 2 KATINA ÇIKARACAĞIM

Avansların yetersiz olduğunu ifade eden Konuk, “Gelir gelmez, avansları 2 katına çıkaracağım. Ben size geçmişte de dedim, bırak benim söz verdiklerimi, ben söz vermediklerimi de yaptım. Biz geldiğimiz anda kota sorun olmaktan çıkacak. Bu kota konusuna üzülüyorum ve kızıyorum. Kotayı tarlaya indireceğim, bütün çiftçiler kana kana pancar ekecek. Hem de eski üyeler de yeni üyeler de bundan faydalanacak.

Hiç kimsenin kota sorunu kalmayacak. Bundan daha iyi bir şey olur mu? Formül hazır ve cebimde. Çocuklarımız var bizim, geçmişte bazı zorluklarımız oldu, hükümet bu enerji ve şeker fiyatlarının üzerindeki baskıyı kaldıramadı. Uzun müddet onlar da zorlandı, biz de zorlandık. Elhamdülillah, bu kalktı, inşallah bizim çocuklarımızın çalıştığı fabrikalarımızda bir tane sendikasız personel kalmayacak. Çalışan personelimizin tamamı kadrolu olacak.”

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri