Buruk sevinç

Gaziantepspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalan, özellikle maçın uzatma dakikalarında Ömer Ali Şahiner ile net bir fırsatı gole çeviremeyen Torku Konyaspor'da buruk bir sevinç yaşanırken, futbolculara 1 günlük izin verildi.

Gaziantepspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalan, özellikle maçın uzatma dakikalarında Ömer Ali Şahiner ile net bir fırsatı gole çeviremeyen Torku Konyaspor'da buruk bir sevinç yaşanırken, futbolculara 1 günlük izin verildi. Kartal, Bursaspor hazırlıklarına bugün başlayacak. Genç futbolcu Selim Ay, 3-1'den 3-3'e gelmenin başarı olduğunu söyledi

Torku Konyasporr, ilk deplasman Puanını ligin 8. haftasında Gaziantepspor karşısında aldı.  Gaziantepspor maçında, ikinci yarıda geriye düşmesine karşın beraberliği kurtararak ilk deplasman puanını alan yeşil-beyazlı takımda, oyundan çok alınan sonuç buruk bir sevinç le karşılandı. İkinci yarının ilk 20 dakikası dışında rakibi karşısında iyi mücadele eden, gol pozisyonları da bulan Kartallar, yedikleri basit gollerle galibiyeti kaçıran taraf oldu.   Lige kötü başlamasına karşın, son iki haftada aldığı galibiyetlerle son haftaların başarılı takımları arasında yer alan Gaziantepspor karşısında, net gol pozisyonlarını iyi değerlendiremeyen ve bireysel hatalar sonucu yenen gollerle 3 puanı kaçıran Torku Konyaspor, Fenerbahçe’den sonra Gaziantepspor filelerini de 3 kez havalandırdı. Kartallar, 3-3’lük Gaziantepspor beraberliğiyle  iç sahadaki Gençlerbirliği ve Erciyesspor maçları dışında 6 karşılaşmada da kalelerinde gol gördüler.  
Torku Konyaspor’da futbolculara bir gün izin verildi.  Yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü içi sahada oynanacak Bursaspor maçının hazırlıkları bugün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Takımda sakat olan İshak ve Da Silva Ramos dışında eksik yok.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri