Bursasporlu Futbolcular Fenerbahçe Maçına Kilitlendi

Ligde ve kupada oynadığı son üç maçını kazanan Bursaspor, Kayseri Erciyesspor karşısında berabere kalarak galibiyet serisine ara verdi. Yeşil beyazlı futbolcular ise ligde karşılaşacakları Fenerbahçe maçını düşünmeye başladı. Fatih...

Ligde ve kupada oynadığı son üç maçını kazanan Bursaspor, Kayseri Erciyesspor karşısında berabere kalarak galibiyet serisine ara verdi. Yeşil beyazlı futbolcular ise ligde karşılaşacakları Fenerbahçe maçını düşünmeye başladı.

Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrılan Bursaspor’un başarılı kalecisi Harun, Kayseri Erciyespor beraberliğini değerlendirdi. Son dakikada kornerden yedikleri golle karşılaşmanın 1-1 berabere bittiğini hatırlatan başarılı eldiven, 2 puan kaybettiklerini dile getirdi.

Kayseri deplasmanında bıraktıkları 2 puanın çok üzücü olduğunu, hem rakipleri hem de kendileri için 24 Kasım Pazartesi günü de çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Harun, "Maç her iki takım içinde çok önemliydi. Golü bulduk, iyi de kapandığımızı düşünüyorum. Duran toplan ve uzun paslar haricinde pozisyon da vermedik. Son dakikada duran toptan kornerden yediğimiz gol skoru belirledi. Ama 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Buradan 3 puanı rahat bir şekilde alabilirdik. Olmadı ama önümüzdeki Fenerbahçe maçını evimizde almak istiyoruz, taraftarımızı da bu maça bekliyoruz." dedi.

“ÇOK HEYECANLIYIM”

Harun, Fatih Terim tarafından A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrılması nedeniyle heyecanlı olduğunu da belirterek, "İlk defa milli takıma gideceğiz. Çok mutluyum, çok da gururluyum. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hem Türkiye’yi hem de Bursaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz." diye konuştu.

BAKAMBU: BİR PUAN DA HİÇ FENA DEĞİL

Bursaspor’un başarılı genç oyuncusu Bakambu ise zor bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, “Böyle olmasını da bekliyorduk zaten. Kayseri Erciyesspor çok dirençli, çok iyi bir savunma gösterdi bize karşı. Böyle bir deplasmandan 1 puanla dönmek de hiç fena değil diye düşünüyorum." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri