Bursaspor'a Yenilen Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Krizi Çıktı

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 'teknik direktörü görevden aldım' dedi, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ise tribünde maçı izleyen teknik direktörü eleştirdi.Gençlerbirliği kendi sahasında Bursaspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma...

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 'teknik direktörü görevden aldım' dedi, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ise tribünde maçı izleyen teknik direktörü eleştirdi.

Gençlerbirliği kendi sahasında Bursaspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası Teknik Direktör Mustafa Kaplan açıklamalarda bulundu. Maçın geneline bakılınca 2 takımın da iyi oynadığını vurgulayarak, "İlk yarı biz daha iyi oynadık. Öne geçmemize rağmen ikinci golü bulamayınca devreyi 1-0 önde kapadık. Devre arasında oyuncularıma pas trafiği iyi olan bir takıma karşı oynadıklarını ve o nedenle daha yakın oynamamız gerektiğini en kötü ihtimalle maçı 1-0 kazanabileceğimizi söyledim. Buna rağmen ikinci yarıda bir bireysel hata golü yedik. Arkasından gelen baskıyla ikinci golü yedik. Ben kazanan takımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan maç sonrası Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın basın mensuplarına Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ı görevden aldım demesi üzerine konu Kaplan’a soruldu. İlhan Cavcav’ın başkanları ve büyükleri olduğunu dile getiren Kaplan, "İlhan Cavcav eğer böyle bir şey söyledi ise kendisiyle kulüpte konuşuruz. Biz bu kulüpte daha öncede çalıştık. Biz gelmesini de gitmesini de biliriz. Bizim gitmemizle bir şeyler düzelecekse hiçbir sıkıntı yoktur. Biz başkanımızın elini öper gideriz." dedi.

Tribünden karşılaşmayı izleyerek yorum yapan bir teknik direktörü eleştiren Kaplan sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz bugün mağlup olmasaydık şimdi bunlar konuşuluyor olmazdı. Gelip şeref tribününe oturan teknik direktörlerin çalışan teknik direktörlere saygı duymalarını bekliyorum. Ben bugün Gençlerbirliği’nde çalışıyorsam yukarıda oturan teknik direktörün devre arasında yorum yapması bana göre etik değil. Çalışmayan teknik direktörlerin çalışan teknik direktörlere saygı duyması lazımdır."

Karşılaşma sonrası Gençlerbirliği futbolcularından ise değerlendirme yapan olmadı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri