Bursaspor Taraftarları Fenerbahçe Maçında Stadı Dolduracak

Passolig uygulamasına tepki nedeniyle bu sezon tribünlere gelmeyen Bursaspor taraftarları, ligin 10. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçında protesto eylemini sonlandıracak. Taraftarlar, bu maçta tribünleri doldurup iyi giden takımlarına destek...

Passolig uygulamasına tepki nedeniyle bu sezon tribünlere gelmeyen Bursaspor taraftarları, ligin 10. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçında protesto eylemini sonlandıracak. Taraftarlar, bu maçta tribünleri doldurup iyi giden takımlarına destek verme kararı aldı.

24 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak karşılaşmanın biletleri saat 10.00 itibariyle satışa çıktı. Yeşil beyazlı taraftarlar, maça bilet alabilmek için Passolig gişelerine koştu. Sezon başından beri stada gelmeyen çok sayıda taraftar, ilk kez Passolig kart çıkartarak bilet aldı.

"Tepki de bir yere kadar, takımımız destekleyeceğiz.” diyen yeşil beyazlı taraftarlar, “Passolig kart çıkarttık, bilet aldık, takımımızı destekleyeceğiz. Taraftarın tepkisi takımdan ziyade Passolig’e yönelikti. Artık tepki de bir yere kadar. Takım çok iyi gidiyor. Fenerbahçe maçından galip gelirsek lider olan rakibimizle aramızda 2 puan fark kalır. O yüzden takımın iyi gittiği bir zamanda artık bazı şeyleri bir kenara bırakıp takımımızı desteklememiz lazım. Ben de bugüne kadar protesto edenlerdendim ama bugün Passolig aldım. Tepkinin de bir limiti var. 24 Kasım akşamı takımımızı destekleyeceğiz." şeklinde konuştu.

“BU SEZON İLK KEZ MAÇA GİDECEĞİM, HERKES GİTMELİ”

Taraftarın maça gelmeme tepkisinin bu maçta bitireceğini söyleyen taraftarlar, “Takımımız 2 hafta üst üste galip geldi, taraftarımız artık gelsin böyle gitmez. 10 hafta sabrettik, Fenerbahçe maçında barışı sağlayacağız. Bu sezon ilk kez maça gideceğim. Emekli, yaşlı olduğum halde maça geliyorum. Bütün gençlerin gelmesini istiyoruz. Tribünler dolmalı, bu takım başarıya, seyirciye aç. Herkesin koşarak gelmesi lazım. Bu maç ve bundan sonraki maçlar çok önemli. Taraftarın 12. güç olarak takımının yanında olması lazım. Passolig ile ilgili diğer kulüplerde de sıkıntı var. Çözüm üretilmesi gerekiyor. Bizim taraftarımız da bu konuda muzdarip. Biz Bursaspor’umuzun her zaman yanında olacağız. Umuyoruz ki Fenerbahçe maçından haklı bir galibiyetle lige en güzel şekilde devam edeceğiz." dediler.

Bu arada, Bursaspor Teksas Tribünü'nün lideri Selim Kurtulan da, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, taraftarların bu maçta tribünlere gelerek takımını destekleyeceğini açıklamıştı.

BİLET FİYATLARI

Müsabakanın bilet fiyatları ise şöyle:

VIP Tribünü 1.Sıra: 250, 00 TL

VIP Tribünü 2….6. Sıra: 175,00 TL

Kapalı A-B-C, VIP C Tribünü:100,00 TL

Maraton Tribünü: 30.00 TL

Kapalı Kale Arkası Tribünü: 15.00 TL

Açık Kale Arkası Tribünü: 10,00 TL

Misafir Tribünü: 13,00 TL.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri