Bursaspor krallar gibi karşılandı

Tarihinde Trabzonspor'u deplasmanda ilk kez yenen Bursaspor'u, taraftarları havalimanında coşkulu tezahüratla karşıladı.

Avni Aker Stadı'ndaki maçı Batalla'nın 62. dakikada attığı golle 1-0 kazanan yeşil-beyazlı takım karşılaşmanın ardından özel uçakla kente döndü.

 

Takımlarının tarihindeki ilk Trabzon deplasman galibiyetini almasından büyük mutluluk duyan Bursasporlu taraftarlar Yenişehir Havalimanı'na akın etti.

Uçak piste inmeden önce tezahürata başlayan 300 dolayında taraftarın coşkusu, yeşil-beyazlı futbolcuların çıkış kapısında görünmesiyle birlikte doruğa ulaştı.

Meşaleler yakan ve ''şampiyon'' diye tempo tutan taraftarlar, futbolcularla sevinç yumağı oluşturdu. Bursasporlu futbolcular, ilgi ve izdiham nedeniyle kulüp otobüsüne güçlükle ulaşabildi.

Taraftarlar, kurtarışlarıyla başarıda önemli rol oynayan kaleci Carson ile golüyle 3 puanı ve ilk Trabzon deplasman galibiyetini getiren Batalla'ya özel ilgi gösterdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da ilgiden fazlasıyla nasibini aldı. Taraftarlar, genç teknik adam için uzun süre, ''Söyleyin kimde var böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'' tezahüratı yaptı.

Bazı taraftarlar, Sağlam'dan, havalimanına getirdikleri çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirmesini istedi. Bu isteği geri çevirmeyen Sağlam, çocukları kulüp otobüsüne alıp objektiflere poz verdi.

Kulüp otobüsü, yoğun ilgi nedeniyle uzun süre havalimanından ayrılamadı. Bazı taraftarlar, kulüp otobüsüne, kendi araçlarıyla kent merkezine kadar konvoy yaparak eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri