Bursaspor, Eskişehirspor'u Konuk Ediyor

Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor, kendi sahasında Eskişehirspor'u konuk ediyor. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Eskişehirspor maçı ile yeni bir seri başlatmak istedikleri şeklindeki hedefi doğrultusunda maça çıkacak olan Timsah,...

Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor, kendi sahasında Eskişehirspor'u konuk ediyor. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Eskişehirspor maçı ile yeni bir seri başlatmak istedikleri şeklindeki hedefi doğrultusunda maça çıkacak olan Timsah, maçtan üç puan bekliyor. Oynadığı 5 müsabakada 6 puan toplayabilen Bursaspor, ligde 11.'ci sırada yer alıyor.

Bu arada Bursaspor'da bu karşılaşmada sarı kart cezalısı olan golcü oyuncu Fernandao arkadaşlarını yalnız bırakırken, sakat olan Bakaye Traore de sahada olamayacak. Ayrıca Bursaspor'da Yasin Pehlivan ile Şamil Çinaz kendine kadroda yer buldu. Diğer yandan tribünlerde büyük boşluklar dikkatlerden kaçmadı.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor ise ligin 6. haftasında karşılaşacağı Bursaspor deplasmanında puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Bursaspor'u iyi bilen Ertuğrul Sağlam nezaretinde maça çıkacak olan Eskişehirspor, hocasının bu bilgisinden yararlanmak istiyor.

Bursa deplasmanına 35 kez giden siyah-kırmızılılar bu karşılaşmaların sadece 4'ünü kazandı. Eskişehirspor, rakibiyle deplasmanda 10 kez berabere kalırken, 16 karşılaşmayı da kaybetti.

Deplasmandaki son 6 maçta Bursaspor'a karşı 3 mağlubiyet, bir beraberlik ve bir de galibiyeti bulanan 'Es-Es'ler, filelerinde 54 gol görürken, rakibine 25 gol attı. Eskişehirspor, bu maçlarda rakibine bir maçta en fazla 3 gol atabilirken, kalesinde de en fazla 4 gol gördü.

Eskişehirspor'da ise tedavilerine devam edilen Jerry Akaminko ile Aytaç Kara ve omzundan sakatlığı bulunan Erman Kılıç, maçta forma giyemeyecek.

Mücadelenin ilk 11'leri ise şöyle:

Bursaspor: Harun, Şener, Civelli, Serdar, Behich, Ozan, Belluschi, Volkan, Josue, Holmen, Bakambau

Eskişehirspor: Boffin, Ahmet, Tolga, Sezgin, Kaan, Mori, Hürriyet, Lawal, Erkan, Causic, Hasan

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri