Bursaspor, Eskişehirspor Maçına Efsane Çubuklu Formayla Çıkacak

Bursaspor, bugün oynayacağı Eskişehirspor maçında efsane çubuklu formayla sahaya çıkacak.Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında bugün saat 13.30’da kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçına efsane çubuklu formayla sahaya çıkacak.Bursa’da...

Bursaspor, bugün oynayacağı Eskişehirspor maçında efsane çubuklu formayla sahaya çıkacak.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında bugün saat 13.30’da kendi evinde oynayacağı Eskişehirspor maçına efsane çubuklu formayla sahaya çıkacak.

Bursa’da gerçekleşecek maç öncesinde eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Birtan Taşkınlar, İsmail Aşkınoğlu ve Bülent Tırnaksız’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, her iki kulübün temsilcileri, sağlık ve güvenlik amirleri katıldı.

Toplantıda alınan kararla doğrultusunda Bursaspor, müsabakaya ‘Efsane Çubuklu’ forma, beyaz şortuyla, kalecinin ise mavi formasıyla çıkması kararlaştırıldı. Konuk takım Eskişehirspor ise kırmızı forması, kırmızı şortuyla sahada olacak.

724 resmi, 400 özel güvenliğin görev yapacağı müsabakada, Bursa Atatürk Stadı'nın kapıları seyirci girişine saat 11.30'da açılacak. Maç saatinde Bursa’da hava çok bulutlu ve sıcaklık 15 derece civarında olması bekleniyor.

Fırat Aydınus’un yöneteceği karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak. Mücadele LigTV’den canlı olarak yayınlanacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri