Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: Bu Normal Bir Yazışma

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA’nın, Finansal Fair Play çerçevesinde yeşil-beyazlı kulübün Avrupa kupalarına katılım payına tedbir uygulaması konusunda, “Bu normal bir yazışma, " ‘Borcun var mı, yok mu’...

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA’nın, Finansal Fair Play çerçevesinde yeşil-beyazlı kulübün Avrupa kupalarına katılım payına tedbir uygulaması konusunda, “Bu normal bir yazışma, " ‘Borcun var mı, yok mu’ diye yazı isterler. 15 Ekim tarihine kadar bu yazıyı gönderirsek sorun kalmıyor.” dedi.

UEFA’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Avrupa’da bazı kulüpler ile Türk kulübü Beşiktaş hakkında finansal fair play çerçevesinde soruşturma başlatıldı. UEFA Finansal Kontrol Komitesi, Bursaspor’a ise ödenmemiş borçları olduğu gerekçesiyle 2014-2015 sezonunda Avrupa kupalarından elde edeceği gelirlerine tedbir uyguladı.

BÖLÜKBAŞI: NORMAL BİR YAZIŞMA

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, UEFA’nın söz konusu yazısını normal karşıladı. Bölükbaşı, şunları söyledi: “Bu normal bir yazışma, ‘borcun var mı, yok mu’ diye yazı isterler. 15 Ekim tarihine kadar bu yazıyı gönderirsek sorun kalmıyor. Yani haziran ve ekim aylarında bu yazışma olur. Gelir tablomuzu göndermemizi istiyorlar. 15 Ekim’e kadar bu tabloyu göndermezsek o zaman bu işlemler uygulanır.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri