Bursaspor: 2 - Eskişehirspor: 2

Stat: Bursa AtatürkHakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks TaşçıoğluBursaspor: Harun, Şener, Civelli, Serdar, (Dk. 76 İbrahim Öztürk) Behich, Ozan, Belluschi, Volkan, Josue, (Dk. 66 Ferhat Kiraz) Holmen, (Dk. 86 Şamil Çinaz) BakambuEskişehirspor:...

Stat: Bursa Atatürk

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Bursaspor: Harun, Şener, Civelli, Serdar, (Dk. 76 İbrahim Öztürk) Behich, Ozan, Belluschi, Volkan, Josue, (Dk. 66 Ferhat Kiraz) Holmen, (Dk. 86 Şamil Çinaz) Bakambu

Eskişehirspor: Boffin, Ahmet, Tolga, Sezgin, Kaan, Mori, Hürriyet, Lawal, (Dk. 37 Sissoko) Erkan, (58. Serdar Özkan) Causic, Ömer (Dk. 68 Mirkan Aydın)

Goller: Dk. 31 ve 53 Bakambu(Bursaspor), Dk. 79 Hürriyet, Dk. 85 Mori(Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 29 Causic, Dk. 56 Erkan (Eskişehirspor), Dk. 74 Volkan Şen (Bursaspor)

Spor Toto Süper Ligi 6. haftasında Bursaspor kendi evinde konuk ettiği Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ikinci yarısına Bursaspor istekli başladı. Per peşe geliştirdiği ataklarla rakip kaleye yüklenen ev sahibi takım, özellikle Volkan'la önemli pozisyonları değerlendiremedi. İkinci yarıda Bursaspor yine Bakambu ile 53. dakikada golü buldu. Eskişehirspor ise 79. dakikada Hürriyet'in attığı golle cevap verdi 2-1. Bu golle umutlanan konuk takım baskısının karşılığını aldı ve 85. dakikada Funes Mori'nin attığı golle durumu 2-2'ye getirdi. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma, 2 - 2'lik skorla sonuçlandı.

53. dakikada Bursaspor ikinci golü buldu. Bu dakikada rakip kaleye yönelen Holmen'in pası ile ceza sahasına giren Volkan Şen pasını ilk golde olduğu gibi yine Bakambu'ya çıkardı. Bakambu ise topu plase bir vuruşla kaleci Boffin'in solundan ağlarla buluşturdu: 2 - 0.

56. dakikada Bursaspor üçüncü gole çok yaklaştı. Sağdan ceza sahasına giren Şener Özbayraklı sert bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Ancak top yan ağlarda kaldı.

67. dakikada Bursaspor üçüncü gole çok yaklaştı. Bu dakikada Belluschi'nin uzun pası ile ceza sahasına giren Bakambu'nun sağdan sert şutunu kaleci Boffin kornere çeldi.

74. dakikada Eskişehirspor adına kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Serdar Özkan belki de konuk takımın en tehlikeli pozisyonunu üretti. Topun başına geçen Serdar Özkan sert bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Ancak iyi uzanan kaleci Harun topu kornere çeldi.

79. dakikada Eskişehirspor farkı 1'e indiren golü buldu. Bu dakikada kazanılan serbest atışta Serdar Özkan topu ceza sahasına yükseltti. Yaşanan karambolde bir anda topu önünde bulan Hürriyet, ceza sahası önünden sert bir vuruşla topu kaleci Harun'un solundan ağlarla buluşturdu: 2 - 1.

85. Dakikada Serdar Özkan sürükleyerek ceza sahasına soktuğu topu Mori ile buluşturdu. Funes Mori ise topu kalecinin yanından ağlara gönderdi: 2 - 2.

86. dakikada konuk takım Eskişehirspor üçüncü gole çok yaklaştı. Bu dakikada aniden gelişen Eskişehirspor atağından topla ceza sahasında buluşan Mirkay Aydın'ın sert şutunu kaleci Harun'da kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele, 2 - 2 berabere tamamlandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri