Bursaspor: 1 - Eskişehirspor: 0 (İlk Yarı)

Stat: Bursa AtatürkHakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks TaşçıoğluBursaspor: Harun, Şener, Civelli, Serdar, Behich, Ozan, Belluschi, Volkan, Josue, Holmen, BakambuEskişehirspor: Boffin, Ahmet, Tolga, Sezgin, Kaan, Mori, Hürriyet, Lawal, (Dk....

Stat: Bursa Atatürk

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Bursaspor: Harun, Şener, Civelli, Serdar, Behich, Ozan, Belluschi, Volkan, Josue, Holmen, Bakambu

Eskişehirspor: Boffin, Ahmet, Tolga, Sezgin, Kaan, Mori, Hürriyet, Lawal, (Dk. 37 Sissoko) Erkan, Causic, Hasan

Gol: Dk. 31 Bakambu(Bursaspor)

Sarı kart: Dk. 29 Causic (Eskişehirspor)

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor ile Eskişehirspor takımları arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

31. dakikada Volkan Şen'in pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Bakambu'nun topu kalecinin üstünden ağlarla buluşturması ile ev sahibi ekip 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Müsabakada başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Bu arada Bursaspor seyircilerinin Passolig tepkisi sürüyor. Maça yeşil beyazlı taraftarlar ilgi göstermezken, yer yer konuk takım Eskişehirspor taraftarının sesi daha baskın çıktı.

Maça ev sahibi Bursaspor istekli başladı. Özellikle Volkan ve Holmen'in istekli oyunu ile ilk dakikadan itibaren rakip takım kalesine yüklenen Timsah, Bakambu ile gol aradı.

5. dakikada maçın ilk ciddi atağında sağdan Şener'in pası ile Eskişehirspor ceza sahasına giren Volkan Şen'in sert şutunu kaleci Boffin kornere çeldi.

11. dakikada Bursaspor mutlak golden oldu. Bu dakikada Holmen, rakip oyuncuları çalımlayarak getirdiği topu soldaki Volkan Şen'e aktardı. Volkan ise ceza sahasına girer girmez topu kale çizgisine doğru kesti. Kaleci ile karşı karşıya kalan Bakambu'nun kafa vuruşu arka diğere çarparak ceza sahasına döndü. Eskişehirsporlu oyuncular topu uzaklaştırdı.

17. dakikada sağdan Bakambu'nun pasını alan Ozan Tufan'ın ceza sahası dışından sert şutunu Eskişehirspor kalecisi Boffin yine aynı güzellikle kornere çeldi.

31. dakikada Bursaspor'un golü geldi. Bu dakikada Bursaspor, golcüsü Bakambu'nun güzel golü ile maçta 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Rakip ceza sahası önünde Josue ile verkaç yapan Volkan Şen çok güzel bir pasla ceza sahası içindeki arkadaşı Bakambu'yu topla buluşturdu. Volkan'ın pasını alan Bakambu ise aynı güzellikle karşı karşıya kaldığı kaleci Boffin'in üstünden topu filelerle buluşturdu: 1 - 0.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca maçın ilk yarısı ev sahibi Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri