Bursagaz'da Müşteri Memnuniyeti Yüzde 90’ın Üzerinde

Alman EWE AG’nin ana hissedar olduğu Bursagaz, her sene sanayi, ticari ve evsel müşterileri ve paydaşlarının memnuniyet düzeyini ölçümlemek amacıyla ağustos ayında başlattığı ‘Memnuniyet Araştırma Projesi’ni başarıyla tamamladı....

Alman EWE AG’nin ana hissedar olduğu Bursagaz, her sene sanayi, ticari ve evsel müşterileri ve paydaşlarının memnuniyet düzeyini ölçümlemek amacıyla ağustos ayında başlattığı ‘Memnuniyet Araştırma Projesi’ni başarıyla tamamladı. Bursagaz, 10 bini aşkın kişi ile yaptığı araştırmada yüzde 90’ın üzerinde olan müşteri memnuniyetini koruduğu ortaya çıktı.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, anketler sonucunda elde edilen çıktıların her yıl gerçekleştirilen stratejik planlama sürecine yön verdiğini kaydetti. Tola, gerçekleştirilen anket projesi kapsamında toplamda 4 bin adet anket oluşturduklarını ve bu çalışma için çağrı merkezi temsilcilerinin 10 binden fazla kişi ile görüşme yaptığını belirtti. Tola, 11 Ağustos tarihinde başlayarak 31 Ekim tarihinde sona eren anket sonucunda yüzde 90’ın üzerinde bir memnuniyet düzeyine ulaştıklarını belirtti.

Tola, araştırma projesini gerçekleştiren ekibin katıldığı yemekte proje ekibine kendi iş süreçlerinin dışında anket projesine verdikleri destek ve katkıdan dolayı teşekkür etti. Anket görüşmeleri esnasında müşterilerden gelen tüm beklentilerin kayıt altına alınmasının müşteri memnuniyetinin sürdürülebilirliği noktasında büyük önem taşıdığının altını çizen Tola, proje ekibine, göstermiş oldukları performanstan dolayı teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri