Bursagaz, Türkiye’nin En İyi 3’üncü İşvereni Ödülünü Aldı

Uluslararası Great Place to Work firması tarafından çalışanların Memnuniyet Modellemesi kapsamında yapılan çalışmada Bursagaz, Türkiye’nin en iyi 3’üncü işvereni ödülünü aldı.

Uluslararası Great Place to Work firması tarafından çalışanların Memnuniyet Modellemesi kapsamında yapılan çalışmada Bursagaz, Türkiye’nin en iyi 3’üncü işvereni ödülünü aldı.

Great Place to Work Türkiye ve Kalder Bursa Şubesi işbirliğiyle, Bursagaz’ın ev sahipliğinde ‘Çalışan Odaklı Yaklaşımlar’ etkinliği düzenlendi. EFQM Mükemmellik uygulamaları ve Great Place to Work Çalışan Memnuniyet Modellemesi’nin paylaşıldığı etkinlik, Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak ve Kalder Bursa Şube Başkanı Emin Direkçi ile Bursa’nın önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Crown Plaza’da gerçekleştirilen programda konuşan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Bursagaz’ın yeni bir ödülünü Bursa halkı ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bursagaz’ın aldığı bu ödülün anlamı bizim için çok farklı. Çünkü Bursagaz, Türkiye’de en iye işverenler arasında üçüncü sırada yer aldı. Uluslar arası Great Place to Work firmasının yaptığı değerlendirme sonrasında Microsoft birinci, Mercedes ikinci, Bursagaz olarak biz ise Türkiye’de en iyi üçüncü işveren olarak ödül aldık.” dedi.

Çalışanlara gizli olarak sorulan sorulara verilen yanıtlarla elde edilen puanla dereceye girip üçüncü oldukların anlatan Tola, “Arıca bunun ikinci bir özelliği de Türkiye’de bir firma tüm Avrupa’da ki 2200 tane firmanın yer aldığı yarışmada Türkiye’yi temsil eden tek firma olarak ödül alması idi. İrlanda’nın başkenti Dublin’de verilen ödül töreninde Bursagaz’ı temsil etmekten çok büyük gurur duydum. Özellikle çalışanlarımızın bizi Avrupa’da sıralamaya taşıyan ve en iyi 50 şirketin arasında yer almasını sağlayan bir şirketin genel müdürü olarak çok büyük memnuniyet duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Bursagaz olarak bir dizi sosyal sorumluluk içinde de olduklarını altını çizen Tola, çalışanlarına yönelik kariyer ve gelişim planlaması gibi etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Çalışanlarının bu tür etkinlikler sonrasında memnun olduklarını anlatan Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, sözlerini şöyle noktaladı: “TÜM bu faaliyetlerin sonunda da Bursagaz çalışanları çalıştıkları şirketten son derece memnunlar. Ben de bu şirkette çalışıyor olmaktan ayrıca memnunum. Bu ödülün Bursa ve Türkiye’de ki diğer şirketlere de örnek olmasını diliyorum. Çünkü çalışana yapılan yatırım, şirketin verimliliği ve şirketin performansını doğrudan etkiliyor. Bizler bunu Bursagaz’da yaşıyoruz.”
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri