Bursa’dan İdil’e Kardeşlik Bağı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Şırnak’ın İdil İlçesi’nde bir süredir devam eden terör faaliyetleri sebebiyle zor günler yaşayan halka destek olmak adına bir TIR dolusu gıda yardımı gönderdi.AK Parti Bu...

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Şırnak’ın İdil İlçesi’nde bir süredir devam eden terör faaliyetleri sebebiyle zor günler yaşayan halka destek olmak adına bir TIR dolusu gıda yardımı gönderdi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Şırnak’ın İdil İlçesi’nde terör olayları sebebiyle mağdur olan bölge halkına destek olmak için gıda yardımı gönderdi.AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "Türkiye’nin değişik bölgelerinde sıkıntılar yaşanıyor. Bizler de kardeşlerimizin bu sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilmek için Bursa’dan bir kampanya başlattık. Bu kampanyaların yürütülmesinde teşkilatlarımızın büyük çabası, halkımızın da desteği var. Daha önce Suriye’deki iç savaş sebebiyle evlerini, hayatlarını geride bırakarak göç etmek zorunda kalan kardeşlerimize, Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimize, Diyarbakırımızın Sur Halkı’na, Silopi’ye yardım konvoyları göndermiştik. Bugün de terör olayları sebebiyle mağduriyet yaşayan halkımıza destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Allah’ın izniyle bu zor günleri geride bırakacaklarının ifade eden Torun, vatanı için canını feda eden Türk askerine Allah’tan rahmet, gazilere de acil şifalar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri