Bursa'da Tarih Yazan Ertuğrul Sağlam Adına Spor Tesisi Açılıyor

Bursaspor'u tarihinde ilkkez 2009-2010 sezonunda şampiyon yapmayı başaran teknik direktör Eruğrul Sağlam, adına Bursa'da yaptırılan spor tesisi açılışa hazır. Osmangazi Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi'nde yaptırılan Ertuğrul Sağlam...

Bursaspor'u tarihinde ilkkez 2009-2010 sezonunda şampiyon yapmayı başaran teknik direktör Eruğrul Sağlam, adına Bursa'da yaptırılan spor tesisi açılışa hazır.

Osmangazi Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi'nde yaptırılan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri, 18 Kasım Salı günü düzenlenecek törenle açılıyor. Bursaspor’a, tarihindeki ilk ve tek şampiyonluğunu kazandıran teknik direktör olarak, Bursalıların gönlünde ayrı bir yere sahip olan Ertuğrul Sağlam’ın adını taşıyan tesisler, başta tesislere ismini veren Ertuğrul Sağlam olmak üzere, spor camiası ve Bursa protokolünün katılacağı törenle açılıyor.

Adalet Mahallesi'nde toplam 7 bin 716 metrekare alana kurulan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nde, 2 kapalı akrilik tenis kortu, 2 tenis eğitim kortu, 1 fitness, 1 jimnastik ve step salonu ile, 3 sauna ile duşları bulunuyor. Bursa’da tenis severlerin yeni adresi olacak olan tesislerde, ayrıca yüzme havuzu, 2 toprak tenis kortu, 1 çocuk yüzme havuzu ve 2 kafeterya da yer alıyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri